(VIDEO) Ce a ieșit după despărţirea de Pique. Cu 1.5 mld de difuzări, piesa i-a adus Shakirei 3 premii

O piesă lansată de Shakira a obținut 1.5 miliarde de difuzări pe platformele de streaming muzical și  i-a adus Shakirei trei premii importante: Song of the Year, Urban Fusion/Performance și Pop Song.

La Latin Grammys 2023, Shakira a fost printre cei mai nominalizați artiști, alături de Camilo și Karol G, fiecare având câte șapte nominalizări, scrie Adevarul.ro.

Vedeta columbiană a interpretat balada „Acróstico”, dedicată celor doi copii ai săi, Milan și Sasha, născuți din relația sa cu fostul fotbalist Gerard Piqué.

„Vreau să împart acest Grammy cu colegii mei cu care am avut plăcerea de a lucra și de la care am învățat multe. Mai vreau să împart acest trofeu cu publicul meu latin din Spania, din Columbia, din Statele Unite, din America Latină. Publicul latin care m-a dus pe cele mai înalte culmi, acele locuri la care am visat încă de când eram copil și cărora le datorez totul. Vreau să împart acest trofeu și cu publicul meu spaniol, care a fost alături de mine la bine și la rău… care nu a încetat nicio zi să îmi ofere dragoste și sprijin. Nu voi uita niciodată cât de mult m-au susținut oamenii din această țară pe care am iubit-o atât de mult. Spania, premiul ăsta este pentru tine!”, a declarat vedeta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Vraja marii! Cică Mitica de la liga (pe care nimeni nu-l poate baga la cușcă la cat a furat) a spus că, soția antrenorului grecotei a dopat-o pe Simona. Am fost primul care a spus că, „blonda” antrenorului a lucrat-o la foc mic pe Simona! Succesuri!

  2. Ca sa dai cu piciorul unei asemenea comori de femeie, cu care mai ai si doi copii, nu poti avea decat un micro-creier de cretin.
    Si frumoasa si banoasa si desteapta si renumita si care-l mai si iubea ca o proasta……[Rumburak]

  3. CITEODATA SI SOARECELE SE SATURA SA INTRE IN ACIASI GAURA O SCHIMBA SU FACE ALTA CIT DESPRE CA E FRUMOASA SI BANOASA NICI EL NUI UN PENER FRUMUSETEA E TRECATOARE .

  4. popescu mihai Dar tu de asta ai renuntat la scoala? Ca intrai pe aceeasi usa ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.