Trump, în corzi! S-a votat

Camera Reprezentanţilor din Statele Unite a aprobat în mod formal investigaţia care ar putea conduce la iniţierea procedurii pentru demiterea preşedintelui Donald Trump.

Moţiunea care prevede desfăşurarea audierilor în comisii parlamentare în cadrul anchetei care ar putea avea drept rezultat iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump a fost adoptată în plenul Camerei Reprezentanţilor cu un raport de voturi de 232 la 196, informează CNN.

Rezoluţia adoptată prevede „continuarea de către comisiile de profil a investigaţiilor aflate în curs pentru a se stabili dacă există dovezi suficiente pentru o decizie a Camerei Reprezentanţilor de a exercita puterea constituţională de iniţiere a procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump”.

Înaintea acestui vot formal din plen, comisiile parlamentare ale Camerei Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, lansaseră deja o investigaţie care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor a trimis citaţii prin care le solicită unor membri ai Administraţiei de la Washington participarea la audieri şi furnizarea documentelor referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

Ca reacţie, Comisia pentru Afaceri Judiciare din Senatul SUA, în care republicanii deţin majoritatea, a anunţat lansarea unei anchete privind presupuse acte de corupţie în Ucraina.

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi şeful echipei sale de campanie electorală, Brad Parscale, au condamnat rezoluţia Camerei Reprezentanţilor privind formalizarea anchetei care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii.

„Este cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria americană”, a reacţionat Donald Trump prin Twitter.

La rândul său, Brad Parscale, şeful echipei de campanie electorală a lui Donald Trump, a declarat, conform CNN: „Votul de astăzi demonstrează pur şi simplu că întreaga procedură referitoare la demitere a fost o farsă de la bun început. Alegătorii îi vor sancţiona pe democraţii care susţin această farsă”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

7 Comentarii

 1. Eu as vrea ca demiterea acestui nebun sa se faca repede si lumea va fi mai linistita. Trump in madatul sau a mutat ambasada sua la Ierusalim si sa pupat cu alt nebun din Corea de nord in rest nimic!

 2. Le e teamă de Trump prăpădiților. Vor să demită un președinte fiindcă acesta a demascat un infractor american în Ucraina. Democrații americani au ajuns de rîsu curcilor. Au violat Constituția, nu doar democrația, așa că doar drogații de la rezist și slugile de la CNN și NYT o să-i mai creadă de-acum încolo

 3. Oricum asta Tump nu e presedinte e un pacalici care se crede foarte destept si inteligemt dar e un nemernic.Daca nu-l schimba americani si chinezii pot sa-i vina de hac acestui macelar?!

 4. To Otzy cu regret; USA este REPUBLICA PRESIDENTIALA (congresul derbedeilor swamp democracanati majoritari cu tampa
  de Hylary ,parsivul Bideu & Son ,Maxime Water (aia cu impeach 45) Lee Green cu LGBT+ , Ilmar din Somalia (20Kg cu bocanci cu tot,casatorita cu fratele pt.viza in USA) A.O.Cortez barman la cafenea si inca cateva ARATARI STRANII
  incearca sa darime un system International cu sloganuri comuniste ala Bernie (ala cu inima in pioneze contra DOW
  JOHNS ). Puiule asculta la mosul ,mai pe limba noastra DACA NU SE OGOAIE/CALMEAZA (democracanati) PRESEDINTELE are puterea de a instaura STAREA DE NECESITATE CONTRA LOVITURII DE STAT intr-un singur EXECUTIV ORDER-garda nat.
  + Armata ,Curtea Suprema vor ,,calma spiritele ,,foarte delicat„ cu arestari a tuturor TRADATORILOR si la
  Guantanamo cativa anisori pentru ,,reciclare„ daca tot isi doresc communism.Cand mai scri pe aici te mai documenteaza inainte ca altfel te rad curcile.

 5. SULA ce ai tu cu tramp? Esti pe felie cu el? vrei sa omori copilasii scolilor cu arma cu permis? NU,vrei sa arati ca tramp e cel mai bun presedinte american din toate timpurile. ca nu e urmasul puscariasilor englezi ci e GERMAN.asta degeneratii ocnasilor nu o inghit.

 6. Alianta pedofililor democrati nu are nici o sansa! Votul de civ e in Senat si acolo Trump are majoritate!

 7. Ha,ha,ha…vorba lui dom.prezident…Pai abia asteapta mister Trumpy,sa verse Bidon-ul asta in capul lui Ghita in Stein,pentru a demonstra ca in coruptie suntem primii care mai avem ceva in plus sa spunem despre mismasurile lui,mai ales acum cand Luluta a plecat pe alte meleaguri la cules de paradeli inchipuite….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.