Ziua decisivă pentru candidaţii la şefia FRF

Cinci persoane şi-au depus dosarele de candidatură pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Ilie Drăgan sunt cei care vor şefia fotbalului românesc, iar joi, de la ora 13.00, o comisie va verifica actele.

Din câte se pare, doar primi trei vor rămâne în luptă, Răducanu nu are adeziuni din partea unui membru afiliat, iar Drăgan deţine cinci astfel de documente, dar acestea ar fi din partea unor cluburi care ori susţin alţi candidaţi, ori sunt entităţi sportive fără calitatea de membru afiliat.

Victoraş Iacob, fost jucător al actualei FCSB, cel care anunţase că va participa pentru a câştiga funcţia de la FRF, nu şi-a mai depus dosarul de candidatură.

Alegerile pentru postul de preşedinte FRF, funcţie deţinută în prezent de Răzvan Burleanu, au loc la data de 18 aprilie, procedura urmând a începe de la ora 11.00, la „Casa Fotbalului”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

1 Comentariu

  1. In mod norma Ionut Lupescu va fi noul Presedinte FRF… doar daca nu isi baga „dracul” coada pt catastrofalul actual presedinte…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.