Mungiu acuză serviciile secrete de atac informatic

Textul de mai sus, „Lecţie de democraţie pentru Traian Băsescu”, nu a putut fi iniţial acolo unde a fost postat de autoare, adică pe pagina de Facebook a platformei. Motivul: pagina a fost atacată informatic. Alina Mungiu acuză pe faţă serviciile secrete de implicare în atacul informatic şi sugerează că acestea au acţionat la comanda expresă a lui Traian Băsescu sau Elena Udrea. Redăm integral acuzaţiile Alinei Mungiu.

Anunt important: pagina de Facebook a Romaniei curate a fost sparta, se pare de niscava servicii, iar continutul actual al acesteia nu mai reprezinta Alianta pentru o Romanie Curata. Apelul nostru la 112 nu s-a soldat cu un succes, autoritatile nedorind sa se implice, ceea ce ridica mari semne de intrebare.

Chiar daca lui Traian Basescu si Elenei Udrea nu le convine continutul platformei www.romaniacurata.ro, aceasta rezista in continuare, dar ne asteptam sa fie sparta si ea. Va vom tine la curent cu evolutiile ulterioare. Deocamdata noi nu mai avem acces la propria pagina de Facebook, iar autoritatile nu ne ajuta cu nimic.

Este un atac informatic care intra sub incidenta legilor penale, avem de-a face cu infractiuni informatice clare plus substituire de identitate.

Facem un apel la serviciile de informatii specializate sa ne ajute la recuperarea controlului asupra paginii de internet afectata de atac, sa se comporte ca intr-o tara europeana si sa ne ajute”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.