Incredibilă propunere a patronului CFR Cluj făcută câștigătoarei Cupei României

Corvinul Hunedoara este neașteptata câștigătoare a trofeului Cupei României din acest sezon, după finala adjudecată la lovituri de departajare în fața Oțelului Galați. Din 1975, de la victoria Rapidului în fața Universității Craiova nu mai câștigase trofeul o echipă din al doilea eșalon. Evident, este o performanță de excepție a clubului hunedorean, care va afla luni răspunsul UEFAcu privire la dreptul de participare în preliminariile Europa League.

Însă patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, nu vede deloc cu ochi buni această prezență a Corvinului în cupele europene, unde România are un coeficient foarte scăzut, ca urmare a rezultatelor mult sub așteptări și sub posibilități din ultimele sezoane. El crede că hunedorenii nu au acel nivel competitiv și prin urmare vor fi un balast, pentru că vor juca vrând-nevrând patru meciuri iar șansele de a face puncte sunt aproape de zero.

Într-adevăr Corvinul ar urma să dispute două meciuri în turul 1 preliminar al Europa League și o așteaptă adversari foarte grei iar dacă nu va merge mai departe, ceea ce este foarte probabil, va fi trimisă în turul 2 preliminar al Conference League.

De aceea patronul CFR Cluj crede că în interesul fotbalului românesc ar fi frumos dacă hunedorenii ar înțelege acest lucru și singuri s-ar da la o parte pentru ca în locul lor să joace Farul Constanța a lui Gică Hagi, pentru că dobrogenii au alte posiblități și s-a văzut că sezonul care se încheie acum au ajuns până în play-off-ul Conference League, unde i-a lăsat acasă, neașteptat, echipa finlandeză HJK Helsinki.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Alt sport, primii ani după 1989, se câștigă Cupa României iar federația vorbește cu cei de la clubul cîștigător să lase pe Steaua sau Dinamo, am uitat, să meargă în Cupa Cupelor. Sportivilor li s-a făgăduit un turneu în străinătate, niște grăunțe, iar celor din conducerea clubului…numai ei știu. Poate-au fost cumpărați și unii sportivi. N-au mers nici în turneu.

  2. Sa spunem ca echipa Corvinu renunță din motive financiare deci numai dacă se intampla, cei îndreptățiti sa le ia locul sunt finaliștiii din cupa adică Oțelu Galați.Asta e regula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.