Un fotbalist român a murit în accident rutier

Denis Drîndă, un tânăr fotbalist de 21 de ani, a murit într-un accident de circulaţie care a avut loc vineri după-amiază pe raza localităţii Băiţa, din judeţul Hunedoara. Denis se afla într-o maşină condusă de alt tânăr, care băuse.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, accidentul s-a produs după ce un tânăr de 23 de ani, care s-a urcat băut la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei de deplasare într-o curbă la stânga şi a intrat cu maşina într-un parapet de protecţie de pe marginea drumului.

„În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani şi rănirea altor trei persoane. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a menţionat sursa citată.

Tânărul de 21 de ani era fotbalist legitimat la CSO Retezatul Hațeg.

Asociația județeană de fotbal Hunedoara a transmis un mesaj de condoleanțe după ce tânărul fotbalist și-a pierdut viața.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

 1. Trist. Dar asta se cheamă selecție naturală. Un om cu toate țiglele pe cap dacă vede că cel de la volan a băut bine atunci indiferent de alte variante disponibile sau nedisponibile pentru transport dar nu se urcă în vehicul ca și pasager!!!! Că uite ce poți păți!!! Măi oameni buni, când o să pricepeți că jocul de-a viața nu e Super Mario că nu se poate reseta cu un simplu Alt+Ctrl+Del și gata reîncepi jocul!!! R.I.P.

 2. Curios este ca de obicei fotbalistii tineri mor de infarct pe terenul de fotbal.
  Probabil ca soferul vinovat de accident, incerca sa le demonstreze prEtinilor ce viteza maxima prinde masina lui cea bengoasa. Le-a aratat……[Rumburak]

 3. Alcool ul si drogurile omoara multi tineri pe planeta este o selectia naturala SLAVA VODKA si trasul pe nari ,pacat oameni tineri sanatosi care au tot viitorul in fata

 4. @darwin „Trist. Dar asta se cheamă selecție naturală.”

  -nu,este selectie negativa:
  a fost implicat un automobil,
  o „cucerire a stiintei si tehnicii moderne” !

  daca ar fi fost la volan
  deja era pe radio-activenews,
  cu suspiciunea ca i-a damblagit picioru pe pedala
  din cauză de vaxxin.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.