Teatru nevoit să anuleze un spectacol după ce acoperișul instituției s-a desprins

Neglijența autorităților în cazul instituțiilor de cultură își spune din nou cuvântul.

Teatrul Evreiesc de Stat a fost nevoit sâmbătă seară să-şi anuleze un spectacol din cauza faptului că acoperişul instituţiei s-a deteriorat.

„Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile, ce au dus la deteriorarea acoperişului clădirii Teatrului Evreiesc de Stat, spectacolul Stele Rătăcitoare, programat pe 25 ianuarie 2014, ora 19.00, a fost suspendat”, a anunţat instituţia sâmbătă într-un comunicat.

Teatrul este condus de marea actriţă Maia Morgenstern.

Aceasta a declarat pentru Mediafax sâmbătă că o bucată de 80 de metri pătraţi din acoperişul Teatrului s-a desprins, existând pericolul să se prăbuşească pe stradă, iar pompierii au fost chemați să intervină pentru remedierea situaţiei, perimentrul fiind izolat.

Actriţa a declarat că bucata de tablă cu scânduri, cât jumătate din acoperiş, s-a desprins ca un capac, atârnând în afară, şi bucăţi din ea au căzut pe caldarâm, existând pericolul să se desprindă toată şi să se prăbuşească pe stradă, peste maşini.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8531 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.