Tăriceanu: Elena Băsescu este un om incapabil care nu are cultura elementară din şcoala generală

Invitat la „Sinteza zilei”, Călin Popescu Tăriceanu n-a prea avut cuvinte de laudă la adresa Elenei Băsescu, fiica preşedintelui.

„Avem exemplul fiicei lui care este de râsul unei întregi ţări când începe să vorbească în public pentru că nu stăpâneşte nu elementele esenţiale ale politicii, ea nu are cultura elementară pe care ţi-o dă şcoala generală şi liceul”, a declarat Tăriceanu,

Într-o discuţie despre „Ziua porţilor deschise” de la Cotroceni, Tăriceanu l-a acuzat şi pe Traian Băsescu.

„Băsescu este un artist în a folosi acest limbaj care nu este niciodată acoperit de fapte, din contră, este contrazis. În jurul lui corupţia înfloreşte, nepotismul la fel”.

Tăriceanu a subliniat, de asemenea, lipsa corectitudinii statului faţă de studenţi, pentru că om „incapabil” ne reprezintă ţara în Parlamentul European, referire la Elena Băsescu, în pofida şanselor sudenţilor merituoşi.

„Şi-atunci sigur că tinerii care fac studii văd că nu au niciun viitor şi se întreabă ce se întâmplă cu viitorul lor în condiţiile în care un om incapabil ajunge să îi reprezinte în Parlamentul European numai pentru că este fata preşedintelui”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.