×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum un minut
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 26 iunie 2017, 15:24
EUR (€)
+0.0060 ↗
4.5733 RON
USD ($)
+0.0001 ↗
4.0906 RON
• • •
Adele, alături de victimele de la Grenfell Tower

Un incendiu devastator a izbucnit săptămâna aceasta în turnul Grenfell din Londra. Cântăreața britanică Adele a făcut un gest care i-a emoționat teribil pe cei afectați, dar și pe fanii săi. O fotografie ce o înfățișează pe cântăreață, alături de soțul său, Simon Konecki, printre victimele incidentului a circulat recent în mediul online.

La aproximativ 24 de ore de la incidentul dramatic care a șocat Marea Britanie, Adele s-a deplasat personal la Grenfell Tower, unde a stat de vorbă cu supraviețuitorii. Cel puțin 30 de persoane și-au pierdut viața în incendiu și alte zeci au fost rănite, însă bilanțul se modifică de la o clipă la alta, pe măsură ce pompierii verifică ultimele etaje ale clădirii. Totodată, dintre cele 78 de persoane spitalizate, 18 se aflau în stare critică. Sute de familii au fost afectate de acest incident nefericit, iar cântăreața a vrut să le ofere sprijinul ei. Astfel, artista a mers și a stat de vorbă cu oamenii aflați în fața blocului-turn. Extrem de emoționată și cu ochii înlăcrimați, Adele a îmbrățișat pe toată lumea și a încercat să încurajeze victimele. Vestea că Adele se afla printre victimele incendiului a circulat rapid în mediul online, iar mulți fani și-au arătat aprecierea față de gestul cântăreței. „Adele este o persoană minunată dacă a făcut acest lucru. Faptul că nu a postat pe Twitter că se duce acolo denotă că pur și simplu nu o interesa dacă se află despre gestul ei sau nu“, a scris o internaută. „Fii binecuvântată, Adele! Acțiunile tale te diferențiază de toți ceilalți. Ești absolut incredibilă“, a fost un alt mesaj, al unei fane.

De altfel, și alte vedete internaționale, printre care Rita Ora, au reacționat prompt pe rețelele de socializare, unde și-au arătat sprijinul moral față de cei afectați de incendiu. Totodată, cântăreața a donat produse alimentare și mai multe lucruri necesare victimelor.

(A.C.)Publicat Vineri, 16 iunie 2017
416
 | 0
 | 0
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Recomandate
Stejarul lui Nicolae Grigorescu
Publicat acum 22 ore şi 50 minute
Visul lui Iohannis și un cal verde
Publicat acum 21 ore şi 48 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
25 articole/ Actualizat acum 22 ore şi 47 minute
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
130 articole/ Actualizat Vineri, 23 iunie 2017
Ioan Viştea

Trebuie să recunoaştem un fapt: scandalurile cu tentă de război fratricid, răfuielile dintre facţiuni ale PSD, îndelung mediatizate, purtate cu poalele ridicate în cap şi cu tot izul de mahala fanariotă, au şi partea lor bună.

Ioan VişteaPublicat acum 21 ore şi 20 minute