×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 6 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 20:32
EUR (€)
+0.0079 ↗
4.5816 RON
USD ($)
+0.0111 ↗
3.9104 RON
• • •
Adele, alături de victimele de la Grenfell Tower

Un incendiu devastator a izbucnit săptămâna aceasta în turnul Grenfell din Londra. Cântăreața britanică Adele a făcut un gest care i-a emoționat teribil pe cei afectați, dar și pe fanii săi. O fotografie ce o înfățișează pe cântăreață, alături de soțul său, Simon Konecki, printre victimele incidentului a circulat recent în mediul online.

La aproximativ 24 de ore de la incidentul dramatic care a șocat Marea Britanie, Adele s-a deplasat personal la Grenfell Tower, unde a stat de vorbă cu supraviețuitorii. Cel puțin 30 de persoane și-au pierdut viața în incendiu și alte zeci au fost rănite, însă bilanțul se modifică de la o clipă la alta, pe măsură ce pompierii verifică ultimele etaje ale clădirii. Totodată, dintre cele 78 de persoane spitalizate, 18 se aflau în stare critică. Sute de familii au fost afectate de acest incident nefericit, iar cântăreața a vrut să le ofere sprijinul ei. Astfel, artista a mers și a stat de vorbă cu oamenii aflați în fața blocului-turn. Extrem de emoționată și cu ochii înlăcrimați, Adele a îmbrățișat pe toată lumea și a încercat să încurajeze victimele. Vestea că Adele se afla printre victimele incendiului a circulat rapid în mediul online, iar mulți fani și-au arătat aprecierea față de gestul cântăreței. „Adele este o persoană minunată dacă a făcut acest lucru. Faptul că nu a postat pe Twitter că se duce acolo denotă că pur și simplu nu o interesa dacă se află despre gestul ei sau nu“, a scris o internaută. „Fii binecuvântată, Adele! Acțiunile tale te diferențiază de toți ceilalți. Ești absolut incredibilă“, a fost un alt mesaj, al unei fane.

De altfel, și alte vedete internaționale, printre care Rita Ora, au reacționat prompt pe rețelele de socializare, unde și-au arătat sprijinul moral față de cei afectați de incendiu. Totodată, cântăreața a donat produse alimentare și mai multe lucruri necesare victimelor.

(A.C.)Publicat Vineri, 16 iunie 2017
455
 | 0
 | 0
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Recomandate
Femei frumoase pe funcții superbănoase
Publicat acum 10 ore şi 31 minute
Dezlănțuirea furtunii în America
Publicat acum 7 ore şi 26 minute
Coldea, candidat unic la un concurs fake
Publicat acum 13 ore şi 46 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum 13 ore şi 3 minute
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat acum o oră şi 16 minute