Antonescu, afectat de vacanţa prelungită

Traian Băsescu zburdă în spaţiul public. Când nu este la „Cireşica”, domnul Băsescu organizează conferinţe de presă la Palatul Cotroceni în care dă indicaţii preţioase legate de privatizarea CFR Marfă şi se ia de bona premierului Victor Ponta. Când nu postează pe reţelele de socializare fotografii făcute pe mare, domnul Băsescu declară la tv că vicepremierul PSD, Liviu Dragnea, nu a abordat profesionist problema regionalizării. Cu referire la USL, tot Traian Băsescu a spus că „acest uriaş de 70% din Parlament şi-a arătat limitele, este incapabil să genereze progres pentru România”.

Premierul PSD, Victor Ponta, nu-i răspunde preşedintelui Traian Băsescu, pentru că-i plecat într-un binemeritat concediu, după un an în care apariţiile televizate l-au epuizat.

Vicepremierul UNPR, generalul trădător Gabriel Oprea, nu are curajul să vorbească, de frică să nu se apuce Traian Băsescu să-i deschidă uşile dulapurilor şi să-i numere scheletele.

Vicepremierul PSD, Liviu Dragnea, nu îndrăzneşte să deschidă gura, de teamă să nu se mai adauge câteva foi la dosarul său de la DNA.

Preşedintele PSD al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, tace adânc, fiindcă nu vrea să strice frumoasa coabitare dintre şeful său de partid şi şeful statului.

În ceea ce-l priveşte pe preşedintele PNL al Senatului, Crin Antonescu, acesta a dispărut de câteva săptămâni.

În timp ce preşedintele României, Traian Băsescu, este extrem de activ, candidatul USL la Preşedinţia României, Crin Antonescu, se află într-o vacanţă prelungită. Una în care domnul Antonescu nici măcar nu postează comentarii pe reţelele de socializare pentru a fi preluate de presă, lucru care l-ar ajuta să rămână în atenţia opiniei publice.

Fiind în vacanţă, Crin Antonescu a ratat un bun prilej de a-l contra pe guralivul Traian Băsescu, spre mulţumirea celor care s-au săturat de pălăvrăgelile acestuia.

Poate că vacanţa prelungită îi face foarte bine lui Crin Antonescu. Însă la fel de posibil este ca prea lunga vacanţă să-i dăuneze grav candidatului la Preşedinţie Crin Antonescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.