Blaga: Demisia Monicăi Macovei nu e o surpriză. Mai departe, românii văd şi apreciază

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, după demisia Monicăi Macovei din partid, că nu regretă nimic din ceea ce a propus formaţiunii pentru susţinerea acesteia şi că mai departe românii vor vedea şi vor aprecia.

Blaga a spus că “nu e o surpriză pentru nimeni” faptul că Macovei a demisionat din PDL.

“Nu e o surpriză pentru nimeni, nu mă bucur de plecarea nimănui, dar doamna Macovei avea de ales. Dacă şi-ar fi înscris candidatura la prezidenţiale ca independent, era radiată din partid”, a adăugat Blaga.

Nu regret nimic pentru ce am propus partidului şi partidul a fost de acord în susţinerea doamnei Macovei. Mai departe, românii văd şi apreciază”, a mai declarat preşedintele PDL.

Monica Macovei, care şi-a anunţat candidatura independentă la Preşedinţie, a declarat, marţi, că pleacă din PDL.

Macovei a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă.

”Multe decizii ale PDL au indus confuzie în PDL. Nu am înţeles de ce nu poate avea propriul candidat la prezidenţiale”, a mai declarat Monica Macovei, în opinia căreia Klaus Iohannis nu a dovedit ca reprezintă dreapta, că apără staul de drept şi vrea anticorupţie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.