Ce cadou i-a făcut Ţiriac Simonei Halep

Ion Ţiriac i-a făcut un cadou Simonei Halep, astfel că unul dintre terenurile de la Stejarii Country Club va purta numele campioanei.

Numărul unu WTA s-a bucurat de surpriză oferită de Țiriac şi a ţinut să imortalizeze momentul cu o fotografie.

Sâmbătă, la Stejarii Country Club a avut loc o selecție și pentru școala de tenis Simona Halep, dedicată copiilor cu vârste între 5 și 7 ani.

”Știu că 40 de copii vor fi selectați din toți cei care vin astăzi. Și vor avea asigurată pregătirea pe durata unui an”, a spus Simona.

Simona Halep a ajuns lider mondial după ce a învins-o pe Jenela Ostapenko (Letonia), în semifinalele turneului de la Beijing, şi va merge la Turneul Campioanelor din postura de număr 1 WTA.

Halep este prima jucătoare din România care ajunge pe primul loc WTA. La masculin, Ilie Năstase a fost primul lider mondial din istorie, în perioada 1973-1974. Năstase s-a menţinut pe primul loc în clasamentul ATP timp de 40 de săptămâni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.