Se construieşte un mini-oraş în Bucureşti, cu peste 2.000 de apartamente

Dezvoltatorul imobiliar Prima Development Group din Oradea a achiziţionat un teren de 6 hectare în zona Siseşti. Mai deţine în aceeaşi locaţie un alt teren de 5 hectare şi intenţionează ca pe aceste două terenuri să construiască cel mai mare ansamblu rezidenţial amplasat pe malul unui lac din nordul Bucureştiului cu peste 2.000 de apartamente şi deschidere directă la lacul Griviţa.

”Prima Development Group, liderul pieţei de profil din Oradea şi dezvoltatorul proiectelor premiate internaţional Boemia Apartments şi Core Timpuri Noi din Bucureşti, a achiziţionat de la Immofinanz un teren cu suprafaţa de peste 6 hectare, situat pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti. Dezvoltatorul mai deţine în aceeaşi locaţie un alt teren de 5 hectare şi intenţionează ca pe aceste două terenuri să construiască cel mai mare ansamblu rezidenţial amplasat pe malul unui lac din nordul Bucureştiului, cu peste 2.000 de apartamente şi deschidere directă la lacul Griviţa. Valoarea brută de dezvoltare pentru proiectul realizat pe cele două terenuri deţinute de Prima Development Group se ridică la 260 de milioane de euro”, anunţă compania.

Noua dezvoltare din portofoliul companiei se va numi Alizee by the Lake şi este concepută ca un un mini-oraş, cu numeroase facilităţi şi o panoramă unică. Ansamblul va pune la dispoziţia clienţilor aproape 2.000 de apartamente, cu 3 hectare de spaţii verzi şi un front liber către lac de 500 m. De asemenea, acesta va avea performanţă energetică foarte ridicată, pentru că va fi proiectat astfel încât să respecte standardele nZEB şi va fi prevăzut cu peste 2.000 locuri de parcare, dintre care mai mult de 300 vor fi echipate cu staţii de încărcare pentru maşinile electrice.

„Alizee by the Lake este spaţiul ideal în care să locuieşti şi să te relaxezi în acelaşi timp. Este conceput ca un oraş în miniatură, cu pază şi supraveghere video, care să le ofere rezidenţilor tot ce au nevoie: de la spaţii comerciale, de birouri, farmacii, săli de fitness şi locuri de joacă, până la priveliştea atât de relaxantă oferită de lacul Griviţa, pe malul căruia este situat. Alizee by the Lake oferă cu generozitate spaţii verzi ample, dar nu va duce lipsă de o zonă de servicii necesară pentru un ansamblu de asemenea dimensiuni. Este un proiect cu necesar foarte redus de energie, cu impact minim asupra mediului şi avantaje în ce priveşte costurile de întreţinere. Apartamentele sunt gândite astfel încât să ofere confort şi să reprezinte o investiţie inteligentă pe termen lung. Estimăm că vom începe construcţia la Alizee by the Lake în 2025”, spune Adrian Stoichină, co-CEO Prima Development Group.

Pentru conceptul şi designul ansamblului Alizee by the Lake, Prima Development Group va organiza şi un concurs de arhitectură.

Cu o echipă internă formată din specialişti pe mai multe segmente – dezvoltatori, constructori, ingineri şi arhitecţi, Prima Development Group a livrat până acum pe piaţa din Oradea peste 4.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 280 de milioane de euro, iar în Bucureşti a dezvoltat Core Timpuri Noi şi ansamblul rezidenţial tip boutique Boemia Apartments, ambele premiate internaţional cu distincţia Best Architecture Multiple Residence România în cadrul European Property Awards. Prima Vista, un proiect cu un total de 482 de apartamente amplasat în nordul Bucureştiului, pe Şos. Fabrica de Glucoză nr. 6-8, se află în Faza II de dezvoltare, iar 75% dintre studiourile şi apartamentele finalizate în Faza I au fost deja achiziţionate de clienţi. În acest moment, Prima Development are în lucru, în Capitală, 3.000 de apartamente aflate în diverse stadii de autorizare, o investiţie care se ridică la 200 de milioane de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

12 Comentarii

 1. Ce-i aia „Alizee by the Lake” nu era mai bine ” Bă sinile de lângă lac” ? S-au terminat cuvintele în limba română?

 2. o mizerie maoista. mini-oras de control de cetatean, experiment globalist. in china toate „orasele” de acest fel, construite in dementa, sunt pustii.

 3. Doar așa escrocii se fac miliardari! Construiesc în România dar nu respecta limba romana! Le e rușine că sunt români, cumva? Dar când se fac miliardari, nu le e rușine că sunt români și se îmbogățesc pe spinarea conaționalilor?

 4. Acolo erau fostele vii regale. De la podul Straulesti, pe malul stang al Colentinei pana spre lacul Baneasa..

 5. Prima Development Group, liderul pieţei de profil din Oradea şi dezvoltatorul proiectelor premiate internaţional Boemia Apartments şi Core Timpuri Noi din Bucureşti. Ce grade au patronii firmelor? Ia zi tu, Coldea?!

 6. Mini oraș pe nevoia. Toți zic așa și după aia fac un soi de cartier dormitor. Am trecut o dată prin unul din ăsta cu singurul autobuz care ,în sfârșit,îl străbătea după vreo trei ani de când a fost gata. M-am îngrozit. Până și comuniștii în ultimele cartiere făcute din sărăcie lăsau mai mult loc între blocuri și o fărâmă de spațiu verde. Singura mea explicație pentru asta e prețul mai mic și faptul că banca dă credite rapid că doar ăia de construiesc orașul ăsta nu-l fac cu banii lor din buzunar. Eu stau în centru și poate am mofturi în cap, dar pe bune că și dacă aș sta într-un cartier vechi l-aș prefera oricând.

 7. Nu va obliga nimeni sa cumparati.
  Dar inainte critica munca acestor oameni, mai bine ati vizita unul din proiectele finalizate.
  Profesionisti .
  In articolul de mai sus este reflectat doar adevarul.
  Nu e reclamă, este doar un anunț.

 8. Alta teapa pregatita pt fraierii de romani – si de „alte nationalitati”, caci, cartierele trambitate nu sunt racordate la utilitati, gaze, apa potabila, canalizare, electricitate, urmarea fiind ca, fraierii de cumparatori vor inota in noroaie ani de zile, incalzire la butelie, bezna noaptea la blocuri, si munti de petitii si reclamatii la autoritati – fara rezolvare.

 9. hahahahaha… deja sunt mii de apartamente goale in Pipera, iar pe Sisesti unde vor astia sa faca, majoritatea blocurilor noi sunt goale, doar unu de lux e partial ocupat, miroase a „afaceristi”, „magistrati” si secaturisti… in restul, sunt 2/10 luminate seara. Si alea ieftine din Berceni sunt in majoritate goale

 10. Să dea cancerul în toți dezvoltatorii imobiliari și în toți primarii, fiindcă au nenorocit Bucureștiul!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.