Ce spune Kremlinul despre informațiile că Putin ar avea cancer

Kremlinul a respins miercuri informațiile apărute în presa americană conform cărora președintele rus Vladimir Putin ar fi bolnav de cancer.

„Să nu se aștepte și să-și muște limba! Totul e bine”, a afirmat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin, citat de agențiile de presă ruse.

Cotidianul american New York Post a scris recent că Putin ar suferi de un cancer la pancreas și că ar fi tratat de un medic german pe care l-ar fi cunoscut când era agent KGB în Germania.

„Aceasta explică de ce Vladimir Putin este atât de presat să invadeze Ucraina”, a susținut ziarul american.

Informații legate de sănătatea lui Putin au mai circulat și în 2012, când liderul de la Kremlin și-a amânat mai multe din vizitele sale programate în străinătate. Mai multe media ruse afirmau atunci că Putin suferă de o agravare a unei afecțiuni mai vechi la coloana vertebrală, dar aceste informații au fost dezmințite ulterior de Kremlin.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Constantin Dutu 1806 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.