„Cel ales”, distins cu patru premii la Los Angeles Cinema Festival of Hollywood

Lungmetrajul Cel ales, produs şi regizat de Cristian Comeagă, a primit patru premii la ediţia din 2015 a Los Angeles Cinema Festival of Hollywood, printre care şi cele pentru cel mai bun film narativ şi pentru cel mai bun regizor, acordate producătorului şi regizorului Cristian Comeagă, premiul pentru cea mai bună imagine, acordat directorului de imagine Gabriel Kosuth şi premiul pentru cea mai bună muzică originală acordat compozitorului Marius Leftărache.

Laura Cosoi şi Bogdan Stanoevici

“Dintotdeauna mi-am imaginat un film bun ca pe o pledoarie reuşită. Spectatorii sunt juraţi iar eu, asemeni unui avocat dibaci, îl port pe fiecare dintre ei acolo unde vreau. Încerc mereu să-l impresionez, să-l emoţionez pe cel din beznă, să-l fac să mă urmeze şi pornesc mereu cu gândul că spectatorul generic pe care-l iau cu mine la drum e cel mai sceptic dintre toţi. Îi spun întotdeauna o poveste; mai grav, mai zâmbitor, mai romantic sau mai crud, încerc să îl surprind, să-l fac curios şi îi cer replică, răspuns”, spune regizorul Cristian Comeagă.

Actriţă versatilă şi cameleonică, Olimpia Melinte apare în dublu rol

Se pare ca pledoaria cineastului român a fost convingătoare pentru juriul festivalului de film independent Los Angeles Cinema Festival of Hollywood, un festival care în anii anteriori i-a avut printre câştigători pe regizorii Jorgo Papavassiliou, Pavel Sanaev, dar şi pe actorii Jean Reno, Ed Harris, Rosanna Arquette şi Charles Rettinghaus.

Cel ales, o peliculă distinsă cu patru premii

Multipremiat în Oraşul Îngerilor şi al Oscarurilor, Cel ales, produs de Domino Film şi distribuit de IntercomFilm, va fi lansat în România pe 24 aprilie şi îi are în distribuţie în rolurile principale pe Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu şi Olimpia Melinte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.