Crăpături mai multe pe autostrada închisă

Articolul Dezastru la Aciliu: Autostrada închisă a început să crape şi mai mult a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

Nuasdfme

Constructorul a facut ce i-au spus cei de la CNADNR. Cand conform legii tu nu ai la dispozitie decat foarte putin timp pentru studii geologice, cand statul schimba proiectul din mers pentru ca acum sunt alti sefi la butoane care trebuie sa roada si ei si prietenii lor din ciolan, cand acelasi stat anunta constructorul la inceputul anului ca in anul ala va primi zero lei, cand chiar in aceste conditii constructorul continua lucrarea pe banii lui, dar de la stat ii vede la anul si la multi ani (statul refuza receptia lucrarii ca sa nu trebuiasaca sa o plateasca, iar peste ceva timp cand in sfrasit face receptia are pretentia sa fie totul ca n ou), cum ai vrea sa se faca ceva ca lumea?

ana

AICI merge foarte bine o lipsa crasa de profesionalim combinat cu o hotie perversa. Nici daca am fi chemat cei mai mari dusmani ai tarii nu reuseau o asemenea performanta! Era greu de facut ceea ce fac germanii cu Autoband? Cred ca iesem mai ieftin cu mai putin de juma din ce s-a cheltuit pana acum.

piperoxan

A -nceput de ieri sa crape / Cate-un drum. Acuma a stat. /

eran

Te-ai astepta acum sa crape de rusine si obrazul constructorilor. Dar nu.

X

Acuma e momentul sa se introduca a n’spea taxa de drum in pretul benzinei !!! Ca doar vrem drumuri !

Crocodilul

Va mira cumva? Nici vorba. Intereseaza pe cineva? Nici vorba. Mafiile politice isi stabilesc aliantele ca sa mai manince din ciolan. Va umple cu zoaie sa ii alegeti ca va da praful dupa toba. Colonia nu are o sosea ca lumea. Conteaza? NUUUUUUUUU. Romanii sunt spalati pe creier de prin 1958. Multi au murit spalati pe creier ca masa de manevra a Bolshevicilor socialisti si conservatori.

iper

Pai acum cateva mii de ani, aici se intindea Marea Panonica. Cu stele de mare, melci , crocodili, tot tacamul.Dupa se deversorul de la Portzile de Fier s-a adancit si a devenit defileu,nivelul apei a scazut la zero dar… uscatul astfel format nu s-a compactat inca !

Geo

Nu-i o scuza ca s-au platit studii de fezabilitate, care ar fi trebuit sa contina si studiu geologic, am vazut ca pentru autorizatie de construire intr-un oras, pe o strada deja cu locuinete fara studiu geologic nu se da, iar aici la un drum de impact atat prin costuri catsi prin trafic, deci necesita un grad de siguranta mai inalt decat o casa, documentatia sau constructorii au facut multe omisiuni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.