Cumpănaşu: „Federica Mogherini – apă de ploaie”

Joi dimineaţa, când presa din România comenta vizita comisarului european în România şi discuţiile purtate cu Klaus Iohannis, un soi de Bulă de şcoală nouă, supărat foc pe Comisia Europeană, într-o emisiune de la Realitatea TV, s-a oţărât într-un stil care depăşeşte limitele.

– Federica Mogherini pentru mine nu există. Federica Mogherini este apă de ploaie!

Propoziţiile de şofer în pană îi aparţin lui Alexandru Cumpănaşu, cel mai înfloritor băgător de seamă dintre mediocrii Realităţii TV. Cumpănaşu, om al poliţiei şi al serviciilor secrete, crescut pentru a da din gură sau din coadă (în funcţie de nevoile autorităţilor) a păcălit şi câţiva sindicalişti şi intelectuali de mâna a treia şi defilează acum ca preşedinte al unei Coaliţii Naţionale pentru Modernizarea României. Pe post de fraieri, el a strâns la o aşa-zisă şcoală de vară nişte tineri care ar dori să se instruiască într-ale politicii. Bulă al nostru de la ONG-ul şoriceilor a devenit astfel profesor, lider şi comentator de politică românească şi internaţională.

Culmea, singurii care nu şi-au dat seama cu cine au de-a face sunt ambasadorii străini acreditaţi la Bucureşti.

Citiţi şi

Alexandru Cumpănaşu îşi continuă dezinformarea ca ziarist la Realitatea TV

Alexandru Cumpănaşu a avut o revelaţie, i s-a arătat agentura Rusiei din Curtea Constituţională a României

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.