Dezastrele din România înregistrate de Gruia Stoica

Ce se fac că nu ştiu cei care susţin că preluarea CFR Marfă de către “omul de afaceri” Gruia Stoica ar fi o soluţie bună pentru România?

În primul rând, pe lângă faptul că “succesul” GFR-ului se bazează pe furtul, devalizarea şi corupţia pe care tot el a practicat-o în relaţia cu CFR Marfă, şi în al doilea rând, faptul că “omul de afaceri“ a distrus toate societăţile preluate de la stat pe sume de nimic.

Vă prezentăm mai jos lista companiilor preluate de către Gruia Stoica pe sume de nimic de la statul român şi starea lor actuală:

  • ROVIT Valea Călugarească – Combinatul de vin şi vinificaţie din Prahova, falimentat, executat silit de către stat
  • Hotelul Poiana Ciucaş – Cel mai mare hotel din Poiana Braşov – în faliment, distrus la propriu şi într-o stare avansată de degradare
  • GES Scăieni – Fabrica de sticlă de la Scăieni, închisă şi executată silit
  • Hotelul Turist Semenic din Reşiţa – închis şi în faliment
  • Cabana Semenic (de pe muntele Semenic) – faliment, distrusă şi vandalizată la propriu
  • Institutul de Tehnică de Calcul Bucureşti (ITC) – societatea care avea la privatizare în derulare contracte serioase cu statul. Contractul de privatizare reziliat din cauza nerespectării condiţiilor contractuale (plata ratelor, investiţii etc.)

Cum îşi poate închipui cineva că un asemenea om care n-a dus niciodată nici un contract de privatizare până la capăt poate administra cu succes CFR Marfă?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Vlad Dumitraș 281 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.