Dinescu sare la gâtul lui Crin Antonescu

Propunerea lui Crin Antonescu ca Dinu Patriciu să părăsească partidul liberal l-a supărat pe Mircea Dinescu, angajatul lui Patriciu la revista Cațavencii. Într-un interviu publicat într-un cotidian central Mircea Dinescu spune că liderul PNL trăiește într-o eroare.

„Dacă prin atribuţiile statutare ar fi stat în puterea mea, ca preşedinte, să propun excluderea unui membru, m-aş fi gândit foarte serios dacă mai e normal ca domnul Dinu Patriciu, după ceea ce face, cu toate organismele şi persoanele închiriate în acest scop, de la «Caţavencii» la Mircea Dinescu, ce face cu Partidul Naţional Liberal şi ce face pro-Băsescu, mai trebuie să fie membru. Nu stă în puterea mea şi, ca atare, nu-mi pierd timpul”, a izbucnit Crin Antonescu, vineri seară, la o emisiune de la Antena 3.

Declarația lui Crin Antonescu l-a supărat foarte tare pe Mircea Dinescu care într-un interviu publicat în Evenimentul Zilei spune că e scârbit de Crin Antonescu. „Mi-e şi scârbă de Antonescu. M-am plictisit de subiectul ăsta. Crin ăsta trăieşte într-o eroare. El crede că totul i se trage de la Patriciu şi nu este deloc adevărat. I se trage de la alianţa asta cu Ponta şi cu Voiculescu, în primul rând „, a spus Dinescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.