Diversiunea mediatică „violatorii din Vaslui”

Judecătorii cazului de viol în grup dinVăleni – Vaslui n-au greşit cu nimic. Au dat soluţia arest la domiciliu pentru cei şapte violatori, după o perioadă de arest preventiv. Apoi a fost suspendat arestul la domiciliu prin efectul unei decizii a CCR şi cei şapte “magnifici” au fost trecuţi, automat, sub control judiciar.

Unde e viciul? Nicăieri. Atunci? De ce acest tsunami mediatic în contra judecătorilor? Pentru că media pro-pesedistă avea nevoie de o acoperire a scandalului ce s-a iscat în partidul părăsit de şeful său, instabilul Ponta cel vesel şi iresponsabil. Cum putea fi rostogolit acest tsunami? Într-un singur fel: ascunzând informaţia esenţială. Care era aceea cu privire la arestul la domiciliu. Violatorii n-au fost eliberaţi, aşadar. Au fost reîncarceraţi în casele lor, fără dreptul de a le părăsi. N-a aflat un Mircea Badea această informaţie? Ba bine că nu! Dar Gâdea avea nevoie ca informaţia să nu circule. Ca să nu se apuce media să rostogolească “miracolul” din PSD: un condamnat ia locul unui inculpat!!!

Dacă ar fi avut un condamnat cu executare, PSD-ul risca să fie condus din puşcărie, nu-i aşa?!

De altfel, Liviu Dragnea a şi anunţat că îl va chema pe Năstase să fie consultant politic al partidului. Aşa, ca între noi, puşcăriaşii!!!

Întrebarea, acum, e alta: de ce nu va fi îndrăznit Ponta însuşi să-l cheme consultant politic pe Adrian Năstase? A fost o vreme când PSD-ul era normal la cap? Sau Ponta nu-şi dorea consultant care să-i concureze orgoliile?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioan Buduca 1112 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.