Dr.Alice Grasu își apără subordonata în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu

La câteva ore după ce primele informații, prezentate de jurnalistul Cătălin Tolontan, sugerau o prezumptivă culpă medicală în cazul morții artistului Ioan Gyuri Pascu, directoarea Ambulanței București, medicul Alice Grasu, a venit în studiourile Antenei 3 unde i-au fost puse doar întrebări prietenoase.

Dr.Grasu, deși a susținut că adevărul va ieși la iveală în urma anchetei interne și după cea a Colegiului Medicilor, a încercat să îi ia apărarea colegei sale care nu a constatat, la momentul consultului, infarctul care a dus la pierderea lui Pascu. Nici Mihai Gâdea, nici alți participanți la emisiune nu au deranjat-o cu întrebări pertinente.

Dr. Grasu a prezentat o parte din conținutul declarației medicului de pe ambulanță care l-a consultat pe artis. De altfel, Grasu a folosit excesiv termenul ”atac de panică”.

Directoarea Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, dr. Alis Grasu a explicat că medicul care l-a consultat pe Gyuri Pascu nu a avut niciun indiciu și nici nu i s-a spus despre antecedentele cardiace ale pacientului,conform antena3.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.