Elena Udrea îşi lansează programul prezidenţial protejată de o cască galbenă

Elena Udrea, candidat din partea PMP la alegerile prezidenţiale, şi-a lansat programul „Viziune pentru România” într-o hală a vechii Uzine Republica.

Îmbrăcată într-o salopetă albastră şi ascunsă sub o cască de protecţie galbenă, Elena Udrea şi-a rostit discursul de prezentare a programului prezidenţial în faţa unui microfon (şi a camerelor de filmat), cu spatele la susţinătorii săi, „deghizaţi” de asemenea în muncitori cu căşti de protecţie albastre.

Elena Udrea: „România are nevoie de un preşedinte care să nu stea în genunchi în faţa nimănui”

În discursul său, candidata PMP a elogiat industria românească din trecut, a criticat distrugerea platformei Republica („caz de subminare a economiei naţionale”) şi a promis un nou boom industrial. „România are nevoie de un preşedinte care să ridice ţara, care să nu stea în genunchi în faţa nimănui”, a spus ea.

Autoîncurajându-se („Sunt cel mai bun candidat din aceasta competiţie”), Elena Udrea a promis că va fi un preşedinte implicat şi va da jos Gevrnul Ponta (fără a explica în ce fel ar face acest lucru), şi a enunţat de mai multe ori sloganul „România frumoasă„, în care „românii vor să traiască, în care oamenii sunt optimişti”.

„A lipsit viziunea liderilor care au condus România. România a avut o viziune doar în ultimii 10 ani, în care a fost condusă de Traian Băsescu. În rest, s-a acţionat pompieristic, fără viziune”, a mai zis ea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.