×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 01:12
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
De dragul imaginii
Elena Udrea, o "Oră de mişcare" în aer liber
Mișcare în Herăstrău
Mișcare în Herăstrău

În pofida unor declarații mai vechi cum că nu este adepta sportului și nici a curelor pentru slăbit, Elena Udrea a lansat un eveniment dedicat mişcării fizice.
Credibilă sau nu, Udrea şi colegele sale din PMP au făcut sport la "Ora de mişcare" în aer liber, țopăind sub îndumarea unui instructor de aerobic.
Sâmbătă dimineaţă, peste 30 de femei au participat , în Parcul Herăstrău, la exerciţii, unde au participat, printre alții, Ruxandra Dragomir, preşedintele Organizaţiei de Femei din PMP, dar și mama Elenei Udrea.

"(...) mişcarea înseamnă sănătate. Sunt femei de toate vârstele şi de toate condiţiile fizice, pentru că o minte sănătoasă într-un corp sănătos este unul dintre sloganurile noastre, a spus Elena Udrea.

Liderul PMP a mai susținut că experiența este una „inedită”, pentru că ea face fitness, nu aerobic.
Evenimentul de sâmbătă deschide seria unor întâlniri viitoare, sub genericul “Ora de mişcare", și care ar urma să aibă loc în fiecare săptămână în câte un parc din Capitală.
În anii din urmă, Elena Udrea s-a făcut “remarcată” după ce, în campaniile electorale, a pus murături, a dat cu mopul la TV şi a croşetat în direct.
Sport extrem a fost următorul obiectiv pe lista liderului PMP, Elena Udrea sărind cu parașuta chiar de 1 Mai, anul acesta.
Declara cu acel prilej că a sărit nu doar pentru ea, “ci pentru a lansa colecţia de tricouri Mişcarea Populară.
Preşedintele Traian Băsescu a comentat isprava Elenei Udrea având numai cuvinte de laudă, fiind totodată un bun prilej pentru acesta de a o compara cu premierul Ponta.
Băsescu a invocat episodul cu Victor Ponta și Liviu Dragnea, când cei doi au inspectat satul inundat Beiu din barcă, împinși de jandarmi şi pompieri, deși apa nu avea decât câțiva centimetri.
A fost momentul în care Ponta a atras atenția prin replica, devenită ulterior viral pe interne: "Tu ce faci fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?"
“Dacă aş compara-o cu Ponta care stătea cu fundul în barcă şi-l trăgeau jandarmii, imaginile vorbesc de la sine despre caracterul diferit al celor doi”, spune Băsescu, aluzi la episodul controversat în care a fost implicat premierul în contextul inundațiilor de la sfârșitul lui aprilie.
„A avut curaj”, a comentat plin de admiraţie Traian Băsescu din studioul B1, în timp ce urmărea aterizarea. "De la câţi metri a sărit? E foarte hotărâtă. Ştiam că ştie să dea cu mopul", a conchis Băsescu.

Sorin PopaPublicat Sâmbătă, 05 iulie 2014
7817
 | 0
 | 4
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Jaguarul
0
Astia, in afara de putschuri, prosteala anaerobica si "Ponta,demisia" nu mai stiu si altceva. Poate doar de afaceri cu frunze de stejari din Borzesti.
Publicat Luni, 07 iulie 2014
+Răspunde
db
+4
A sarit cu "parasutistul"! Daaa, Udrea are curaj, nu gluma! Dar asta stiam deja - de cand o vedeam cocotata pe tocuri, asa, fara nici o frica! Era sa o si pateasca de cateva ori, cand s-a impiedicat si era sa dea cu capul de pereti! Se cocoata si sare de sus, una-doua! Isi asuma riscuri, e tare! Astept s-o vad si aruncandu-se fara frica de sus, din politica, de unde s-a cocotat de 10 ani incoace! De data asta, s-ar putea sa o pateasca, ca ulciorul nu merge de multe ori la apa!
Publicat Duminică, 06 iulie 2014
+Răspunde
RULADA @ db
+1
Ba se poate, ca ulciorul ei merge la vin, oridecateori e cepul scos.
Publicat Duminică, 06 iulie 2014
+Răspunde
Dudele
+3
asta si mazare ..numai in carna Val.
Publicat Duminică, 06 iulie 2014
+Răspunde
Recomandate
Datoriile la stat, secretizate
Publicat acum 15 ore şi 20 minute
Un fost electrician, la șefia ANRE
Publicat acum 8 ore şi 32 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 5 ore şi 21 minute