Felix Tătaru, chemat la DNA (video)

Felix Tătaru a fost audiat ca martor la DNA în dosarul ”Gala Bute”. La ieşirea din sediul instituţiei, unde a stat aproximativ o oră, acesta a declarat că nu are nicio legătură cu gala. Consultantul în campaniile electorale ale lui Klaus Iohannis şi Traian Băsescu a infirmat, de asemenea, că ar fi primit mită.

”Am vorbit despre Gala Bute, despre contractele pe care le am cu PDL. Nu am nicio treabă cu Gala Bute. Nu am primit mită. De ce aș primi mită? Nu am avut niciodată o funcție publică. Am primit bani doar cu factură”, a spus Tătaru.

Acesta s-a arătat afectat de faptul că a fost chemat la DNA.

”Cum să nu te afecteze să fii la DNA? Mama m-a sunat îngrijorată. Nu mi s-a arătat niciun dosar, nici nu am cerut. Mi-au mai cerut niște documente. Sunt obișnuit cu atâtea prostii care s-au spus despre mine în campania electorală. De ce să iau eu șpagă? Eu lucrez la firma mea”, a mai declarat Tătaru la ieșirea de la DNA.

La intrarea în sediul instituţiei, Felix Tătaru a declarat că a primit un mesaj pentru a se prezenta în calitate de martor.

„Nu știu nimic despre ce e vorba. Nu am avut nicio treabă” cu dosarul „Gala Bute”, a mai declarat Felix Tătaru înainte de a intra în sediul DNA.

Întrebat de jurnalişti dacă îl cunoaște pe un anume Radu Munteanu şi dacă ar fi primit bani de la acesta, Tătaru a spus că tot timpul a primit bani pentru servicii.

Potrivit unor surse judiciare, numele lui Felix Tătaru apara în denunțul lui Radu Munteanu, un apropiat al lui Tudor Breazu.

Munteanu le-ar fi spus procurorilor că, în vara lui 2011, Tudor Breazu i-ar fi cerut să meargă la biroul lui Ștefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, și să ia o pungă cu bani (50.000 de euro – n.r.) .pe care să i-o ducă lui Felix Tătaru.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.