Ce spune fosta soție a patronului Hexi Pharma

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor citează o declarație a fostei soții a patronului Hexi Pharma care le-ar fi spus unor prieteni despre Dan Condrea: „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!”.

Condrea divorțase de soția lui Laura, cu care fusese împreună vreme de 19 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și pînă în 2009.

În acest week-end, fata de 10 ani a acestora rămăsese la fosta soție. După-amiază, perioada de vizită la mamă se încheia și soția și fata îl așteptau pe Condrea ca să vină să ia copilul, potrivit sursei citate.

„Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întîmplă”, a mărturisit fosta soție unor prieteni. „La un moment dat, la ușă a apărut șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituție de forță”, le-a spus fosta soție amicilor, potrivit tolo.ro.

„Noi ne uitam la desene animate, nu știam ce s-a întîmplat. Șoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiță”, a încheiat fosta soție.

Întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el, depunînd plîngeri a răspuns: „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!”.

Patronul Hexi Pharma a murit duminică seara într-un grav accident rutier produs în Ilfov, în localitatea Buftea, pe șoseaua dintre laboratorul Unilab, situat în apropierea locuinței lui Condrea, și fabrica Hexi Pharma.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.