Incidentul care a provocat panică la bursele din întreaga lume

Panica la bursele din întreaga lume, după ce monitoarele bursiere ale agenţiei Bloomberg au suferit o „problemă de reţea la scară mondială”. Ecranele bursiere au încetat să mai funcţioneze de vineri dimineaţa, arată serviciul tehnic al furnizorului de informaţii bursiere.

“Echipele noastre încercă să rezolve problema”. A spus un reprezentant al companiei, precizând că nu cunoaşte care este cauza defecţiunii. “Nici eu nu reuşesc să mă conectez la terminal. Lucrurile trebuie să revină repede la normal”, a asigurat acesta.

Terminalele Bloomberg ofera cotaţiile la bursă din toate colţurile lumii şi sunt instrumente foarte importante, utilizate de mii de persoane. Probeleme de reţea au fost extrem de rare până acum. Traderii consideră că pana de vineri va afecta volumul tranzacţiilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.