Lăzăroiu: Hoară, „boxer plin de şiretlicuri”

Sebastian Lăzăroiu critică şi el (după ce Cristian Preda a fost primul care a dezaprobat-o – n.r.) decizia Biroului Permanent al PDL considerând că interdicţia de a nu participa la dezbateri pe teme politice la Realitatea TV și Antena 3 ar trebui ridicată măcar pentru anumiţi membri democrat-liberali. Unul dintre aceştia, „un boxer plin de şiretlicuri”, este Marcel Hoară, care, în opinia lui Lăzăroiu, ar trebui lăsat să ia partea partidului la emisiunile politice.Pe site-ul blogary.ro, consilierul prezidenţial îl descrie pe Hoară ca "un bărbat blond, plăpând, cu ochelari, mai mult genul de tocilar, a devenit spaima tele-show-urilor de nişă". Lăzăroiu spune despre Hoară că a reuşit să işte câteva reacţii vehemente din partea jurnaliştilor bloggeri şi apoi a "boşilor editoriali" de la Realitatea şi Antena 3.

"Hoară e un boxer plin de şiretlicuri. Când adversarul îl încolţeşte şi e deja obosit, îl ia în braţe. După ce îl ia în braţe, prin surprindere, îl loveşte sub centură sau îl calcă pe picior. Când nu se uită arbitrul, loveşte adversarul cu capul în bărbie. Pe urmă îl ia iarăşi în braţe. Când face piruete întinde piciorul şi îşi seceră adversarul. Trebuie să recunoaştem că nu e deloc un boxer care să respecte vreo regulă", îl laudă consilierul prezidenţial pe democrat-liberal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.