Lia Lungu la serata Dejunului Pălăriilor Lumii

Ambasadoarea Romaniei la Naţiunile Unite, Simona Miculescu, a organizat la New York”Dejunul Palariilor Lumii”.

Aflat la cea de a treia editie, Dejunul Palariilor Lumii”, tinde sa devina o marca, care va fi greu de detronat; cu atat mai mult cu cat, are deja o traditie, foarte apreciata, bine cunoascuta si asteptata. Intamplat la sediul Misiunii ONU din New York, intr-un fericit parteneriat cu “Societatea Doamneleor cu Palarie din Charleston”- Carolina de Sud, anul acesta, traditionalul act cultural, a fost subliniat si prin “culoarea” romaneasca.

Asadar, pe langa sofisticatele palarii, o mini expozitie de costume romanesti “vintage” din colectia particulara a Liei Lungu, au intregit atmosfera. Nici registrul spectacolului nu putea fi omis dintr-un eveniment atat de rafinat. Si dupa cum “ la nobles oblige” Dejunul Doamnelor cu Palarie, are un Imn, care a deschis spectacolul. Au urmat doamnele nobilei societati dinCharleston, care, au dansat in mod firesc “Charleston”! Apoi, surpriza pregatita de doamna Ambassador, a fost interpreta de muzica romaneasca Lia Lungu. Simona Miculescu le-a invatat pasii de hora pe doamnele ambasadoare din 27 de tari ale lumii si pe distinsele americance. Cu toate au deprins pasii unor ,“Sanie cu zurgalai” , “Hai Ioane Ioane” cantate de Lia Lungu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.