(Marius) Manole merge mai departe

Când şi-a cumpărat maşina, în urmă cu câteva luni, Marius Manole a răsuflat uşurat că transportul în ţară, la spectacolele pe care le susţine în diverse oraşe, nu va mai fi o problemă. Şi, într-adevăr, SUV-ul achiziţionat i-a fost de mare ajutor, până în urmă cu două zile, când, la întoarcerea de la Teatrul din Craiova, noaptea, obosit frânt după piesa jucată, actorul şi co-realizatorul emisiunii “Marius FM” (107,3FM) a alimentat cu 42 de litri de benzină peste cei 40 litri de motorină aflaţi în rezervor deja. Maşina, desigur, este diesel.

Ei bine, de-aici vorbim deja de-un miracol: Manole a condus până la uşa casei, în Bucureşti, fără probleme. Desigur, orice şofer, mai mult sau mai puţin experimentat, ştie că, dacă greşeşti combustibilul, ba mai şi mergi cu “cocktail-ul” în rezervor 200 de kilometri, îţi poţi lua adio de la mijlocul de transport. Marius Manole deja se obişnuise cu ideea că a rămas fără autovehicul şi cu o mulţime de rate de plătit înainte, dar miracolul a mers mai departe: astăzi dimineaţă a aflat de la service că maşina nu are absolut nicio daună şi e în perfectă stare de funcţionare. Cert este că, aşa cum realizatorul Smart FM “funcţionează” perfect în condiţii de stres maxim, şi-a găsit o maşină pe măsură.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.