Moldoveanca cunoscută după scufundarea Costa Concordia se dă în spectacol la Chişinău

Domnica Cemortan, moldoveanca devenită cunoscută după scufundarea navei Costa Concordia, s-a dat astăzi în spectacol în fața primăriei Chişinăului, transmite Publika.md. Ea a împrăștiat la intrare mai multe pungi cu deșeuri, în semn de protest faţă de lipsa coşurilor de gunoi în Chișinău.

Domnica Cemortan i-a cerut edilului Chişinăului să amenajeze coşuri de gunoi la fiecare 10 metri, la fel ca în țările europene. Replica lui Chirtoacă nu s-a lăsat așteptată. ”După cum cunoașteți azi dimineață a avut loc o tentativă de scufundare a Primăriei, a Consiliului Municipal. Domnica Cemortan după ce a scufundat Costa Concordia acum a trecut la scufundarea Primăriei”, a declarat primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă.

Protestul nu a fost nici pe placul trecătorilor. A fost una dintre multele acţiuni excentrice ale Domnicăi Cemortan, menite să atragă atenţia asupra partidului Democraţia Acasă, din care face parte, înainte de alegerile de pe 30 noiembrie. Înfiinţat de un grup de jurişti, partidul este cotat cu şanse mici de a intra in Parlament, iar experţii consideră că asocierea cu imaginea tinerei Cemortan nu este benefică formaţiunii.

Domnica Cemortan a ajuns cap de afiş în presa internațională în 2012, în urma scufundării navei de croazieră Costa Concordia. Aceasta a recunoscut că se afla în compania căpitanului în timpul naufragiului şi că avea o relaţie cu el.

Întorcându-se în ţara de origine, moldoveanca a fost implicată în mai multe scandaluri care au făcut deliciul presei. Domnica a recunoscut că l-a iubit pe capitanul Francesco Schettino și că era fascinată de el și a spus că încă îl respectă.”Partidele nocturne de amor nu l-au obosit peste măsură pe căpitan”, a declarat aceasta. Apoi, Cemortan a aderat la Partidul Democraţia Acasă, infiinţat in 2011 de un grup de jurişti condus de Vasile Costiuc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.