Mutarea pe care Ponta ar pregăti-o pentru George Maior

Fostul consilier al lui Victor Ponta, deputatul Radu Popa, a declarat, joi, pentru portalul stiripesurse.ro, că în PSD circulă informația că premierul i-a pregătit fostului șef al SRI George Maior funcția de președinte al Consiliului Național al PSD, funcție pe care a deținut-o, ultima oară, Adrian Năstase.

„Mai mulți parlamentari PSD mi-au spus că intenția lui Victor Ponta este să îl susțină pe fostul șef al SRI, George Maior, pentru funcția de președinte al Consiliului Național al PSD. Omul e șomer și înțeleg că ar fi făcut oarecare servicii liderului PSD. Dar pentru asta, ar trebui consultată dna. Plumb, poate găsea o măsură de protecție socială. În plan politic, ar fi o fractură a tradiției, pentru că, în timp, acest fotoliu a fost rezervat foștilor președinți ai partidului. Din nefericire, în partid, liderii „lumii noi” au hrănit o voluptate a demolării și au considerat că lumea începe cu ei. Au uitat că au mai fost și alții care au crezut că Reichul durează o mie de ani…În opinia mea, cel mai bun pentru această funcție ar fi Dan Mircea Popescu, dar cui să-i spui și cine să înțeleagă?”, a declarat Radu Popa.

Consiliul Național al PSD va avea loc în 20-21 martie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.