Nu ştiu dacă-i bine, domnule suspendat

Traian Băsescu abia s-a abţinut să nu-i facă în fel şi chip pe judecătorii Curţii Constituţionale. Nu pe toţi, ci doar pe cei care nu l-au lăsat pe Augustin Zegrean să anunţe că referendumul a fost invalidat, iar domnia sa poate reveni la Palatul Cotroceni.

Însă, ca să nu explodeze, suspendatul şi-a vărsat nervii pe Crin Antonescu, Victor Ponta şi Ioan Rus. Pe lista neagră a lui Traian Băsescu a apărut şi un nume nou: Constantin Manoliu, chestorul aflat la conducerea Evidenţei Populaţiei. Nemulţumit că un document semnat de chestorul Manoliu a amânat decizia cu privire la soarta referendumului, Traian Băsescu a spus: „Nu ştiu dacă e bine, domnul chestor. Aţi minţit, ori înainte de organizarea referendumului, ori ieri. Or, un chestor… Mă tem că eu v-am făcut chestor. Nu ştiu dacă-i bine, domnul chestor”.

Traian Băsescu are pretenţia ca toţi cei pe care domnia sa i-a avansat în grad sau în funcţie să se comporte ca Daniel Morar, ca Laura Codruţa Kovesi sau ca Augustin Zegrean. Nu ştiu dacă-i bine, domnule suspendat. Toţi cei care sunt avansaţi în grad sau în funcţie au datoria să-şi servească ţara, şi nu să devină servitorii unui regim politic.

Traian Băsescu le-a cerut românilor să nu se participe la referendum. Nu ştiu dacă-i bine, domnule suspendat.

Traian Băsescu a spus că le va trânti uşa în nas celor care vor îndrăzni să-l caute în timpul acţiunii de numărare a populaţiei. Nu ştiu dacă-i bine, domnule suspendat.

Traian Băsescu ignoră faptul că 7,4 milioane de români s-au prezentat la urne şi au votat în favoarea demiterii domniei sale. Nu ştiu dacă-i bine, domnule suspendat.

Traian Băsescu jigneşte şi ameninţă. Nu ştiu dacă-i bine, domnule suspendat.

Traian Băsescu declară că luptă pentru apărarea democraţiei. Nu ştiu dacă-i chiar aşa, domnule suspendat. De fapt, sunt sigur, domnule suspendat, că nu-i adevărat. Dumneavoastră luptaţi numai şi numai pentru apărarea regimului Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 757 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.