O mie de arestări în urma unor imagini incredibile (VIDEO)

Prieteni și părinți ai unor candidați la un examen în India au fost filmați în timp ce erau urcați pe zidurile centrului de examen încercând să-și ajute apropiații cu fițuici. . Imaginile prezintă zeci de oameni cu telefoane mobile și fițuici, agățați la ferestrele unei clădiri cu patru etaje din statul Bihar, relatează AFP.

În imagini realizate la alte centre de examen apar profesori și polițiști care se uită fără să reacționeze la scene asemănătoare. Este vorba de examene de sfârșit de studii secundare, echivalentul Bacalaureatului.

În urma acestor evenimente, Poliția indiană a anunțat duminică circa o mie de arestări.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.