×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 22 septembrie 2017, 03:42
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
După ce au condus campania lui Iohannis
Oamenii lui Felix Tătaru sunt implicați în organizarea și popularizarea protestului

Televiziunile au prezentat imaginile cu sosirea în Bucureşti a unui grup de clujeni care vor participa la protestul din Piaţa Victoriei, preluînd imaginile de pe Facebook-ul unui oarecare Marian Ionescu. Dacă ar fi fost atente, ar fi descoperit că Marian Ionescu este „Head of Social Media la GMP PR“, firma lui Felix Tătaru, nimeni altul decît şeful campaniilor electorale ale lui Traian Băsescu, Klaus Iohannis şi PNL!

Postarea lui Marian Ionescu, care conţine filmul din Gara de Nord a studenţilor din Cluj, este însoţită de textul: „CLUJUL APARE, DRAGNEA DISPARE“.

Cu alte cuvinte, Marian Ionescu, şeful social media al firmei lui Felix Tătaru, anunţă schimbarea radicală a mesajului din Piaţa Victoriei, precum şi noua ţintă: Liviu Dragnea, adică PSD! După anunţarea retragerii Ordonanţei PSD, era şi ridicol ca mitingul să continue, însă, aşa cum s-a scris deseori în Cotidianul, miza lui Klaus Iohannis este Guvernul PSD, nu „graţierea“ sau „abuzul în serviciu“.

Faptul că însuşi omul lui Felix Tătaru face acest anunţ nu trebuie să ne surprindă, pentru că postarea lui Marian Ionescu nu face decît să confirme ceea ce se ştia: din momentul prezenţei lui Klaus Iohannis între protestatari, era clar că în întreţinerea manifestaţiei se vor implica anumite servicii şi organizaţii apropiate de şeful statului.

Practic, din această zi, protestul din Piaţa Victoriei devine unul eminamente politic, coordonat aproape oficial, deşi nedeclarat, de către „oamenii preşedintelui“, sau, mai nou, de către „românii mei“, aşa cum i-a numit Iohannis pe cei din stradă!

Cine are curiozitatea să deschidă site-ul „GMP PR“, unde lucrează Marian Ionescu, se va convinge că şeful acestuia este Felix Tătaru, cel care apare cu biciul în mînă:

Celor care nu ştiu ce este cu firma GMP PR, le reamintim că ea face parte din grupul GMP, patronat de Felix Tătaru. Acesta a fost şeful campaniei electorale a lui Traian Băsescu la prezidenţialele din 2004 şi 2009, al lui Klaus Iohannis, la prezidenţialele din 2014, şi al PNL, la parlamentarele din 2016. În 2014, Felix Tătaru a decis să afilieze divizia GMP Advertising companiei germane Jung von Matt.

Tătaru, omul din spatele campaniei lui Băsescu şi a Alianţei D.A., în 2004. Foto Timi Slicaru

Prezenţa oamenilor săi la protestele din aceste zile confirmă faptul că „spontaneitatea“ mitingului este doar aşa, de paradă! În realitate, PR-ul protestului este unul bine organizat, lăsat pe mîna specialiştilor în astfel de campanii.

Probabil, zicem noi, Iohannis n-a avut încredere să-i lase pe cei din PNL să se ocupe de organizarea unui miting asumat şi autorizat, după rezultatul catastrofal de la ultimele alegeri, şi a apelat la cel care i-a condus lui campania electorală din 2014, cînd s-a reuşit crearea unei atît de puternice emoţii în ţară şi străinătate, încît turul doi a dat peste cap toate calculele sondajelor!

Dacă aşa stau lucrurile, înseamnă că vom asista în zilele următoare la exploatarea acestei emoţii populare, generate de protestul uriaş din Bucureşti, din marile oraşe din ţară şi din Diaspora. Numai chior să fie cineva să nu observe asemănările dintre ce vedem în aceste zile şi atmosfera din 2014, înaintea turului doi al alegerilor pentru funcţia de preşedinte!

Ion SpânuPublicat Luni, 06 februarie 2017
103364
 | 81
 | 62
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
IQ100
+10
Alt tradator ARDELERAN!sa si-l ia pe Plavanul Frate si Ardealul si sa se duca!nuuu, nene, lor le trebuie si forta de munca din Miticia
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
Amy
+18
Toate demonstratile anti guvern sunt instrumentate de seCURisti. Cei din noua generatie, noi vacari cu lasere si mobile cu lanterna:)). Adunatura seCURista la raport. Sa li se taie bugetul la mai putin de jumate. Nu dai mancare la cine vrea sa te distruga. Va rog publicati anunturile, presa trebuie sa se delimiteze de cizma seCURista. Clar ?
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
un mizantrop
+16
Eu cred ca liberalii n-au nicio treaba cu "guvernul meu". USR-istii si-au asumat si augmentat manifestatia din strada, ei sunt copiii, pe care Iohanis ii iubeste acum. Liberalii fac tumbe, matura curtea, fac ptobleme din Gazeta matematica pe motel :"tati, sunt si eu aici si uite ce ascultator sunt!", dar Iohanisul ii ignora si ei inteleg ca trebuie sa se obrazniceasca la adresa dusmanilor lui "tati", sa injure de mama, sa dea niste capete in gura, dar nu se pot ridica la nivelul golanilor de vocatie, carora. "tati" le-a marit alocatia (de afectivitate, ziceam). Partidul asta moare si moare urat. Din pacate, subiectiv din pricina de traditie familiala, inca imi mai pasa de el. Si daca, adevaratii liberali nu se dezic de Iohanis, asa cum unii au facut-o cu Ciolos (si pentru asta au fost pusi pe coji de nuca), nu se rup de oamenii lui Basescu, nu mai au nici perspectiva PNT-ului. Si poate fac si ei un program, ceva, ca numai cu razmerita n-ajungem nicaieri...Pentru ca, de multa vreme, nu se mai vede componenta nationalista a Partidului NATIONAL Liberal. Si zilele astea suntem martori la o mare tradare nationala a iohanisului (probabil ajutat, la greu, de binom) sprijinit de o banda de cartier, facatoare de zgomote, bine ca n-au inca, arme.Altfel vor avea soarta copiilor neiubiti si Iohanis stie cum se procedeaza in acest caz....Cu multa dragoste, de la un mizantrop
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
Georgeta Radulescu @ un mizantrop
+14
care liberali ???? Nu mai există ,există numai PDL și Iohannis este produsul lui Băsescu și al PDL-ului . Au luat numele PNL , au pus in fruntea partidului două femei care habar n-au pe ce lume trăiesc și gata . Care e problema lui Iohannis ?? Nici una . Îl doare-n căciula rusescă .
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
NumePintea
+29
e clar ca si asta e tot un securist . Mitingul de la guvern e o spoiala aranjata de securisti ca si in '89 . Atunci securitatea scotea in strada muncitorimea din fabrici.Acum au scos sclavii din corporatii.
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
Ithaca
+21
In situatia in care se dovedeste si se dovedeste dupa cum demonstreaza articolul ca Felix Tataru este organizatorul acestor manifestatii, alaturi de alti asemenea organizatori, ei comit o ILEGALITATE .Orice miting,adunare publica organizata d e cineva nu s e poate face fara declarare,inregistrare , identitatea organizatorilor ,desemnarea imputernicitilor proprii ,respectarea orbligatiilor legale atat d eorganizatori cat si d ecatre participanti (Lg.60/91 rep.2014)in caz contrariu sunt persoane subversive ,aplicanduli-se amenzi si ped.penala. CF legii, Art. 9. - Sunt interzise adunarile publice prin care se urmareste:a) propagarea ideilor totalitare de natura fascista, comunista, rasista, sovina sau ale oricaror organizatii terorist-diversioniste, defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la ura nationala sau religioasa, incitarea la discriminare, la violenta publica si la manifestari obscene, contrare bunelor moravuri;b) organizarea unei lovituri de stat sau altei actiuni contrare sigurantei nationale;c) incalcarea ordinii, sigurantei sau moralitatii publice, a drepturilor si libertatilor cetatenilor ori punerea in pericol a sanatatii acestora. Dar toate aceste activitati interzise de art. 9 din lege ,NU SE MANIFESTA IN ADUNARI PUBLICE,adica declarate,inregistrate etc. CI SUBVERSIV, ELE ISI PIERD CARACTERUL PUBLIC si nu raman decat NISTE CLARE ADUNARI ILEGALE , avand natura amenintarilor la Siguranta Nationala -art. 3 din Lg.51/1991 rep,din lozincile si sloganurile proferate reiesind ca s e vrea inlaturarea instit alese democratic -Guvernul ,Parlamentul etc. In concluzie toti acesti organizatori subversivi,nedeclarati legal ca organizatori de adunari publice , gen Felix Tataru ,dar care totusi din umbra organizeaza ILEGAL adunari si manifestatii contrar legii,ordinii si sigurantei nationale, sunt in afara legilor si cad sub incidenta Codului Penal.
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
alti manifestanti
-45
"Chestorul de poliţie Dragoş Bogdan Agapie, directorul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională (CCPI), a participat duminică la contra-manifestaţia din faţa Palatului Cotroceni. CCPI este responsabil de localizarea fugarului Sebastian Ghiță"..
Publicat Luni, 06 februarie 2017
+Răspunde
Dante
+69
Nimic din ceea ce scrieti nu este adevarat!. Aici este vorba doar de pixelul albastru si de ”sa traiti bineeeeeeeeee !!”. In rest, cum am stabilit : GUVERNUL MEU, salariul meu, poporul meu si la sfarsit, fara sa uitam ...casele mele!!
Publicat Luni, 06 februarie 2017
+Răspunde
ha,ha,ha @ Dante
+36
Trebuie sa respecti ordinea si sa incepi cu casele mele.....din meditatii!
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
typ
+58
LA TEMNITA GREA CU ACEST INDIVID CARE INTOTDEAUNA, PE BANI F. MULTI, A CONTRIBUIT LA DISTRUGEREA ROMANIEI.
Publicat Luni, 06 februarie 2017
+Răspunde
Nastratin
-52
Daca Felix Tataru asta e asa dastept , de ce nu a scos lumea sa voteze PNL la parlamentare si a reusit acum ! Domnu' Spanu , cei care au iesit in Piata Victoriei au iesit pentru ca asa au crezut ei ca trebuie sa procedeze , nu i-a scos nimeni ! Eu v-am mai intrebat , nu mi s-a raspuns , cum fac ,, serviciile'' , ONG-urile , dastepti d'astia ca Felix Tataru , sa scoata zeci sau sute de mii de oameni in strada ! Cu posta , le bat in usa , le bat in poarta , face administratorul de bloc convocator , au ,, serviciile '' zeci de mii de adrese de e-mail , umbla unul cu toba prin cartierele Bucurestiului ? Cum fac ?
Publicat Luni, 06 februarie 2017
+Răspunde
Din spusele matale, @ Nastratin
+21
rezulta ca exista fortze mult mai organizate si mai specialiste in razmerite care scot oamenii in strada. Care or fi alea ? De pe aici, de pe acolo ?
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
Nume Pasarea @ Nastratin
+28
Nu uita ca fiecare securist are cel putin 200 de informatori inregimentati si ascultatori si care nu stiu unii de altii! Stie " seful" sa le spuna ce au de facut! Nici nu ne imaginam de ce sunt in stare serviciile. Asa ca ai aflat cum fac!
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
radu @ Nastratin
+6
Nastratine, treaba e simpla!De data asta, si tanatalaii de la PSD au furnizat „material” aparatului de propaganda!In timpul campaniei electorale, PSD a adoptat tehnica strutului, au stat cuminti si au asteptat prostia adversarului.Acum au procedat prosteste, fara o strategie de comunicare, si aparatul de dezinformare „i-a facut” exact ca la alegerile prezidentiale si la Colectiv...
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
Dan @ Nastratin
+4
Daca e asa bun,de ce n-a incurajat PSD-ul economia nationala angajandu-l pe el ,nu sa-si "importe" consilieri de prin alte parti ? or fi fost mai ieftini decat Tataru? intreb si eu,ca omu',habar n-am de chestiile astea,indiferent de "consilieri",eu anulez buletinele de vot de la referendumul "anulat"incoace,orice ar scrie pe ele...
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
IQ100 @ Nastratin
0
pt ca nu a colaborat cuSecu,de aceea...si pt ca, psihologic, e mai usor sa convingi un Pokemon sa STRICE ceva , platit, decat sa FACA ceva gratis; (chiar dac ast a inseamna sa"sa isi miste fu.dul;" pana la sectia de vot
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
Floryn @ Nastratin
+2
O fac cu mesaje cheie menite să trezească o anumită stare, un anume interes al publicului țintă (pentru mame îm concediu maternal, pentru studenți... ș.a.m.d., pentru fiecare categorie un mesaj subtil) care apoi preia ideea ca și când ar fi a sa și o propagă mai departe în cercurile sale. Sincer nici n-a fost greu au lucrat cu materialul clientului.
Publicat Miercuri, 08 februarie 2017
+Răspunde
Plugarul
+58
Încerc a treia oară ...... ! Şi pentru a vă trezi , dragă redacţie , revedeţi imaginile prezentate de A3 la ora 20,08 , in care sunt detalii din dec. 2013 de pe maidanul din Kiev în paralel cu cele din serile trecute de la piaţa Victoriei şi asemănările izbitoare ..... ! Revin ..... ,, Nu e nimic nou că , pentru felix tătaru , banii nu au miros ..... ! Dar , deja pute .... , rău .... ! Şi nu ştiu dacă chiar poţi face orice pentru bani ..... . Cert este că a dobăndit expertiză serioasă prin pădurile Bucovinei la mănăstiri ( probabil Sihăstria Putnei ..... ) , de la experţii în materie din răsărit ... . Cei care se pricep , spun că acestora li se spune lucrători FSB , şi că pe felix l-au şcolit pe maidan ..... '' . Şi , o întrebare , aşa ...... , aiurea .... . Există legătură între Holzindustrie Schweighofer - Rădăuţi , johanis , felix tătaru , pădurile revendicate de mitropolia Moldovei ( sute de mii de hectare ) , anumite construcţii ecumenice din Bucovina şi nu în ultimul rănd intervenţia neinspirată a Patriarhiei care mai bine tăcea decăt să intervină părtinitor în favoarea protestelor ...... . Dar , este de notorietate pasiunea comună pentru foarte mulţi bani , a celor doi .... , johanis şi Patriarhul Daniel .... ! Păcat , mare păcat ...... ! Biserica a unit nu a dezbinat ...... , dintotdeauna ..... ! Să mă ierte Dumnezeu , dar gurile rele păcătoşilor spun că uneori Patriarhul tresărea la auzul apelativului ..... domnule colonel .....
Publicat Luni, 06 februarie 2017
+Răspunde
Pintea @ Plugarul
+15
bine punctat
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
anna @ Plugarul
+13
Din nefericire avem parte sa suportam si astfel de ticalosi,care ,contra cost,iti iau si gatul pentru 5 lei.N-am inteles niciodata cum ii suporta pamantul.Ei de obicei o sfarsesc prost,unii chiar mizerabil ,ca este undeva o divinitate sau,pur si simplu o nevoie de echilibru in natura si in omenire,astfel incat toti cei care fac rau ,ajung rau,chiar foarte rau.Acoo va ajunge si acest Felix ,din pacate cu tot neamul lui.
Publicat Marţi, 07 februarie 2017
+Răspunde
Recomandate
UNJR şi AMR cer  CSM-ului să intervină
Publicat acum 15 ore şi 19 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum 7 ore şi 59 minute