Opulența la cote maxime

Noul avion personal al președintelui Donald Trump (foto 1), în valoare de 100 de milioane de dolari, are 43 de locuri pentru pasageri, atinge viteze de până la 800 km pe oră și este propulsat de motoare Rolls-Royce.
În interiorul avionului se regăsesc scaunele de la clasa I, dotate cu centuri de siguranță fabricate din aur de 24 de karate (foto 2). Fiecare scaun rabatabil (de dormit) este echipat cu un sistem audio-video, iar ecranul din fața acestora este conectat la toate sistemele video din avion.

În cadrul salonului principal există un televizor de 57 inci și un sistem audio ce se regăsește și în studiourile de montaj de la Hollywood.

De asemenea, televizorul dispune de un dispozitiv DVD care conține peste 100 de filme și 250 de melodii, dar și un sistem interactiv touch screen ce permite controlul total al aparaturii din salon. Spațiul destinat oaspeților are pereți din lemn de mahon, două canapele căptușite cu mohair, ce pot fi transformate ușor într-un pat matrimonial, și un Smart TV.

În dormitorul personal al lui Donald Trump sunt inserate, în pereți, ornamente din aur, iar patul (foto 3) are lenjerie pe care este cusută sigla familiei Trump. În baia principală există o cabină de duș cu dimensiuni impresionante și o chiuvetă cu rosturi din aur de 24 de karate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.