Parlamentul dă undă verde Codului Fiscal

Articolul Aproape de final: Codul Fiscal modificat, undă verde de la Parlament a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

Davelo
+7
Aceasta propunere a lui Dan Manolescu este de la Udrea de pe vremea cand era ministru la dezvoltare.Ce sa faca romanii care stau la case si li se deterioreaza imobilele din cauza celor care umplu gropile cu nisip in loc de pamant dupa efectuarea de reparatii la apa, canal, gaze? Nisipul mentine umezeala si se infiltreaza in peretii subsolurilor,ca sa nu mai vorbim ca se lasa si terenul Dar romanii de la case (nu ma refer la vilele smecherilor) nu sunt luati in seama de primarii. La blocuri se subventioneaza gigacaloria care se obtine 100% din gaze dar cei care au gaze la case platesc integral pretul o persoana singura care locuieste la bloc mai primeste un ajutor de la primarie pe cand cea care sta la casa nu.
Publicat acum 3 ore şi 48 minute
+Răspunde
Mischa
+4
Codul fiscal modificat imi aminteste de intrebarea la Radio Erevan: – Este adevarat ca tov. Dunaevschi a primit de ziua lui o masina? – Este adevarat, dar cu trei precizari: 1. Nu e vorba de tov. Dunaevschi, ci de tov. Sostacovici. 2. Nu este vorba de o masina, ci de o bicicleta. 3. Nu i s-a dat, i s-a luat. Asta ati vrut, asta aveti!
Publicat acum 3 ore şi 49 minute
+Răspunde
magic
+5
sub deviza „relaxare fiscala” i-au prostit pe boi si au facut holocaustul maririi taxelor la toti amartii
Publicat acum 5 ore şi 23 minute
+Răspunde
TILICA
-1
DISCUTII STERILE pt a distrage atentia publica de la grozaviile ce se petrec in jurul nostru datorita MAFIOTIZARII statului roman. Daca se doreste o fiscalitate care sa faciliteze binele colectiv al unei natii -PT FERICIREA POPORULUI ROMAN – se putea LUA SI APLICA direct unul din Codurile fiscale existente in; SUEDIA, FINLANDA, DANEMARCA sau NORVEGIA. Ce idei grozave pot debita pentru elaborarea unei politici fiscale miraculoase IMPOSTORII si SUBMEDIOCRITATILE din TROACA POLITICII romanesti plina cu zoi, laturi si gunoaie umane. Pana a fi numit PONTA VV premier mai exista un soi de TRANSPARENTA GUVERNAMENTALA in sensul ca atat la GUVERN cat si la ministere erau expusi pe site-ul fiecarei institutii, consilierii premierului, ai ministrilor, secretarilor de stat , etc. Dupa venirea lui PINOKIO la guvernare aceste liste au disparut si nu mai exita accesul public la ele.DE CE OARE???? Raspunsul e unul singur, pt accentuarea MAFIOTIZARII statului. TOT pana a fi numit PONTA VV premier mai exista TRANSPARENTA GUVERNAMENTALA in elaborarea actelor normative (ordine ministeriale, H.G.-uri, O.U.G.-uri, O.G.-uri, LEGI organice) in sensul ca se mai simula o dezbatere publica. Acest act public (necesar unei NORMALITATI publice sa nu-i mai spunem DEMOCRATIE care s-a demonstrat a fi tot utopie ca si COMUNISMUL) a disparut si el pt a ca PUTEREA sa inlesneasca „FURTUL LEGAL” de catre MAFIOTI. SOCIAL DEMOCRATIA din Ro este infatisata de SARACIE LUCIE, INCULTURA, LIPSA DE OMENIE, BARONI locali care detin peste 50% din avutia nationala a Ro, CAPITALISTI de Cumetrie, de Carton, de MAFIOTI imobiliari, bancari, etc. in timp ce nr ELITELOR si emigrantilor romani cu minti luminate creste.Ro ESTE CAPTURATA DE MAFIOTI. Trebuie recuperata.
Publicat acum 6 ore şi 3 minute
+Răspunde
ana @ TILICA
+2
Sau Ungaria, de ce a luat mascariciul Monitorul Oficial? Sa poata dosi mai bine prostiile, M.O. n-are site public!!!!
Publicat acum 5 ore şi 37 minute
+Răspunde
Mihai
+1
E o rusine aceasta mizerie de cod fiscal, din toata relaxarea fiscala trambitata pana la lesin, nu au mai ramas decat cresterile nesimtite de taxe si impozite care vor afecta in special firmele mici iar cele mari oricum nu isi platesc taxele ca sunt ale politicienilor sau cele cu zeci de scutiri de impozit ca sunt „strategici”. Mai bine il lasati cum era, macar stiai una si buna. Acum am ajuns la mana analfabetilor din primarii care de abia apasa doua taste la calculator. Nici nu stiu ce au discutat timp de jumatate de an, ca nu s-a modificat mai nimic. Cota TVA putea sa o scada si prin ordonanta de urgenta. Important e ca si-au marit ei salariile si pensiile, restul nu conteaza.
Publicat acum 6 ore şi 19 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.