Pe cine preferă Antonescu la prezidențiale

Crin Antonescu a declarat, luni, că nu are un candidat preferat la alegerile prezidenţiale.

Referitor la Klaus Iohannis, care este candidatul PNL, Antonescu a declarat că nu este convins de acesta.

Întrebat, într-o emisiune la TVR 1, care este candidatul său preferat în această campanie electorală, Antonescu a răspuns: „Nu am”.

Întrebat dacă, în calitate de liberal, nu are un candidat preferat şi dacă nu îl preferă nici pe candidatul propus de PNL, Antonescu a răspuns: „Nu”.

Întrebat, ulterior, de moderator de ce nu îl susţine pe Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidenţiale, Antonescu a răspuns: „Pentru că nu sunt convins”.

La observaţia moderatorului că el a fost cel care l-a propus pe Iohannis pentru funcţia de premier şi l-a „făcut” prim-vicepreşedinte al PNL, Antonescu a replicat că aici este vorba de Preşedinţia României.

„Vorbim de Preşedinţia României aici. Aici nu e vorba de prietenie. Capacităţile diferă. Adică un om capabil să bată cuie nu e capabil să meargă şi în Cosmos. Un om capabil chiar să fie prim-ministru nu e neapărat capabil să fie preşedinte. Sunt lucruri foarte diferite”, a spus fostul lider PNL.

Iohannis a ridicat un semn de mare întrebare când a făcut declaraţii contradictorii despre evenimentele din 2012, a mai spus Antonescu

„În momentul în care domnul Iohannis vine şi spune două lucruri contradictorii despre întâmplările din 2012, pentru mine asta, la un candidat prezidenţial, e un semn de mare întrebare”, a subliniat Antonescu.

România nu are nevoie de un preşedinte pesedist nu este zdruncinată, s-a arătat însă convins Antonescu.

„Asta nu îmi zdruncină convingerea că nu avem în ruptul capului nevoie de un preşedinte pesedist, în speţă domnul VVictor Ponta şi bineînţeles nici de vreun băsist”, a mai spus Antonescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.