×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 10 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 17:35
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Dezvăluiri incendiare la CSM
Fost premier denunțat pentru trafic de influenţă

Procurorul Mihaiela Iorga, revocat din DNA la cererea Laurei Codruța Kovesi, a declarat, miercuri, la CSM, unde a contestat măsura, că denunțul lui Dinu Pescariu, pe care, susține DNA, nu l-ar fi înregistrat legal, ar fi vizat un fost premier.

Update: Conform Știripesurse, premierul în cauză ar fi Emil Boc, dar surpriza mai mare este că DNA a clasat dosarul fără a-l fi audiat pe Boc, în urma denunțului făcut de Pescariu.

"Cererea de revocare este un adevăr fals intelectual. În cererea de revocare se precizează că Dinu Pescariu a denunțat la data de 14.10.2016 o persoană pe nume Vanesa Iusuf și pe martorul și pe cumpărătorul de influență Claudiu Florică, aspect neadevărat. Daca Inspecția Judiciară ar fi verificat și Secția pentru procurori ar fi solicitat acest document ar fi văzut că Pescariu Dinu a denunțat o cu totul altă persoană, un posibil trafic de influență săvârșit de un fost prim-ministru și s-a denunțat pe el ca și cumpărător de influență", a declarat Mihaiela Iorga în plenul CSM.


Mihaiela Iorga a contestat decizia de revocare din funcția de procuror al DNA.

Procurorul șef al DNA a cerut revocarea Mihaelei Moraru Iorga pentru că „nu a înregistrat un denunț în conformitate cu dispozițiile legale și nu l-a prezentat spre repartizare procurorului șef al Secției din care făcea parte. Neprezentarea denunțului a avut drept consecință imposibilitatea aplicării unor dispoziții procesual penale în raport cu persoane cercetate”. Mai exact, este vorba despre un denunț al lui Dinu Pescariu pe care procurorul l-ar fi primit prin intermediul aplicației Whatsapp.

"Dacă DNA-ului i se pare să dea detalii nereale într-o cerere de revocare, sunt obligată să mă apăr. Trebuie să înțelegeți că toate demersurile mele, de la momentul revocării și până în prezent nu au fost împotriva DNA, nu au fost împotriva luptei anticorupție. Au fost doar în apărarea reputației mele și în apărarea unor principii. Cred că acest lucru ar trebui să-l facă orice procuror care, în loc să-și clameze independența, ar trebui să și-o exercite cu bună credință și să o apere", a mai precizat Iorga.

(R.C.)Publicat Joi, 14 septembrie 2017
3555
 | 5
 | 6
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
7.4
+6
De curiozitate, denuntatorul Pescariu care a participat la multe smenuri pe unde se mai distreaza si ce face cu milioanele pe care a pus labutza? Nu de altceva dar il cauta ambasadorii cu niste medalii pentru lupta anti-coruptie si nu-l gasesc. Le e teama sa nu fie prin Caraibe si afectat de uraganele astea nesimtite care iti distrug vilele de milioane atat de greu muncite.
Publicat Vineri, 15 septembrie 2017
+Răspunde
Ţăranul
+19
Cum era , oare , posibil ca acest cotei , Boc să fie abandonat de sistem ... , doar guvernul său împreună cu Băsăul , au îndatorat Romănia cu 20.000.000.000 de dolari pentru a salva sistemul bancar , sitem bancar care acum fentează fiscul romănesc externalizînd profitul făcut pe cîrca romănilor ... !? Acesta este destinul acestei naţii tîlhărite la drumul mare ... ! Să fie stroarsă pînă la ultima picătură , iar ... , tîlharii să cheltuiască liniştiţi milioanele de euro luate de la gura nevoiaşilor ... !
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
moser
+10
citeam si nu stiu dace asteptam sa gasesc numele boc ului (kishma n boc) e o asociere idish/turkce..clujean care sa fie acuzat pentru trafic da incompetenta...cum a supravietuit (politiceste)mangafaua asta dupa dezastruosaa prestatie din fonctia da PM avand interdictie da pronuntie impusa da kiorete....ori tomnai d aia..??
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
JE SUIS RARINCA
+13
Banuim ca este vorba de fostul premier al Romaniei, Piticul Sovietic Emil Boc. Ce a facut Kukuveaua Mov Plagiatoare cu acest autodenunt a lui Dinu Pescariu. A falsificat denuntul in cauza, ante datand-ul iar in locul celui denuntat [[Piticul Sovietic Emil Boc ]] trece doua persoane din burdihanul domniei sale , recte Vanesa Iusuf !! si un alt denuntator de profesie in solda Dna Claudiu Florica!!?? Nopatea Mintii asa ceva!? .Salvand-ul de la parnaie pe Piticul Sovietic Emil Boc mana dreapta a Basanului Mafiot si Sekuristik. O fapta extrem de grava din punct de vedere penal , de trafic de influenta, fals, uz de fals, tainuire, complicitate la talhariile savarsite de Pitic!! si cu voia dvs. ..Abuz in Serviciu in forma agravanta!. Ei acum ce mai spuneti drage Dobitoace[[ ..etc. ]] de zeita si marea luptatoare impotriva coruptiei? Eu cand va spun aici pe acest forum de ani de zile, cum aceasta Plagiatoare a fost..CARDASA.. cu toata Mafia Baseskara ..Criminal-Sekuristoida ce a devalizat aceasta tara din temelie , tinand practic de ..SASE.. la Talhariile si Furaciunile de Miliarde de euro savarsite de catre Portocalii, voi o tineati ca proasta in targ. Cum Kukuveaua Mov este fecioara neprihanita. Cand colo o infractoare periculoasa de drept comun , fara doar si poate, dupa dezvaluirile facute deocamdata!! de catre Col Dragomir Sri si fosta sa colega de serviciu !! procuror Mihaila Iorga . Aici nu mai este vorba de zvonuri la coltul strazii, aici sunt probe clare ca buna ziua sustinute in plenul Csma-ului de catre aceasta doamna procuror. Daca nici aceasta doamna procuror ce a lucrat in Dna , nu-i dai crezare , atunci ne meritam soarta cu varf si indesat. Amin Mai clar de atat nu se poate.. Stelu
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
JE SUIS ROZALIA @ JE SUIS RARINCA
+5
Daca numai banuiesti pacat de logoreea ta in scris, pe care nu o citeste NIMENI! Capul sus vin si zile mai bune, nu poti fii tot timpul bolnava! Pupici! Stela...
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
parere
+9
Mare om, mare caracter acest Dinu Pescariu!!!
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
Ce a făcut de fapt Florian Coldea în Irak?
Publicat acum 4 ore şi 34 minute
Lista lui Dragomir: Ne-au șocat numele
Publicat acum 22 ore şi 16 minute
Lobbyștii lui Coldea
Publicat acum 6 ore şi 5 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 37 minute
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 21 ore şi 52 minute