Piedici în calea creșterii natalității

Mii de oameni au ieşit pe străzile din mai multe oraşe din România în cadrul unui marş pentru viaţă.

Manifestanţii, mulţi dintre ei membri ai unor asociaţii cu caracter religios, au mărşăluit pentru a atrage atenţia că în România se consumă prea multe anticoncepţionale şi că se fac prea multe avorturi, punându-se astfel în pericol viitorul acestei naţii. Nişte monumente de moralitate s-au plimbat pe străzile din România oferind lecţii de viaţă, chiar dacă nimeni nu le-a cerut aşa ceva.

În ăst timp, Islanda a anunţat că numărul naşterilor a crescut considerabil, această situaţie fiind pusă în legătură cu Campionatul European de Fotbal din 2016. Un cotidian islandez a scris că s-a înregistrat un adevărat Baby-boom la 9 luni de la victoria Islandei împotriva Angliei, scor 2-1, cea mai mare performanţă a naţionalei de fotbal a Islandei, care a ajuns până în sferturi la Euro.

În România, cu Răzvan Burleanu, Christoph Daum şi Claudiu Keşeru, nu există nicio şansă să crească natalitatea la 9 luni după încheierea Campionatului Mondial din 2018, pentru că naţionala noastră nu că nu va face performanţă în Rusia, dar nici măcar nu va reuşi să se califice la turneul final.

În România, pentru a creşte natalitatea nu este nevoie de marşuri pentru viaţă, pe care oricum nu le bagă nimeni în seamă, ci de un marş pentru fotbal.

Hai România!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.