×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 28 iulie 2017, 05:45
EUR (€)
+0.0028 ↗
4.5656 RON
USD ($)
-0.0312 ↘
3.8936 RON
• • •
Soluţia opoziţiei pentru guvernanţi
Ponta dă replica PDL: Să facem şi alegeri prezidenţiale la anul!

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri că parlamentarii Uniunii Social-Liberale vor vota pentru alegeri parlamentare anticipate dacă se va dori comasarea scrutinelor. Ponta spune că, dacă tot se vorbeşte de organizarea alegerilor într-o singură zi şi economisirea unor bani, atunci să se facă şi alegerile prezidenţialele tot la anul.

"Nu avem ce negocia cu PDL, dar noi vom vota pentru alegeri anticipate la Parlament. Parlamentarii noştri vor vota, nu ştim dacă îi conving pe ai lor şi mai ales pe traseiştii politici care, practic, îşi pierd locul. Iar, dacă tot se vorbeşte de toate alegerile odată şi de economisirea unor bani, cred că cel mai bine ar fi să facem şi alegeri prezidenţiale la anul, odată cu locale şi parlamentare. O să avem şi un nou preşedinte, şi un nou Guvern, alegeri locale şi pornim practic cu toţii pe un drum nou", a afirmat Ponta, citat de Agerpres.

Liderul PSD a precizat că trebuie spus foarte clar că, indiferent de opţiunile politice, alegerile locale nu pot fi amânate.

"Constituţia nu-ţi dă voie şi pot fi făcute alegeri anticipate la Parlament mai repede cu şapte-opt luni, ceea ce este posibil dacă se respectă procedurile constituţionale. Pentru noi, cei de la USL, cu cât mai repede facem alegerile şi cele parlamentare, cu atât mai bine pentru România în primul rând. Nu ştiu cine are de câştigat, PDL sau noi, dar ştim că trebuie să fie un guvern care să aibă susţinerea populară, nu susţinerea unor voturi cumpărate sau obţinute prin şantaj în Parlament", a mai spus liderul social-democraţilor.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat marţi că teoretic este posibilă comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare în anul 2012, însă Guvernul şi Coaliţia trebuie să analizeze această variantă.

Alexandru VişanPublicat Miercuri, 24 august 2011
3210
 | 30
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
`gyuszpok
0
ar fi cazul sa va retrageti din parlament
Publicat Marţi, 03 ianuarie 2012
+Răspunde
Doina
-5
Mai Ponta, mai flacaule, astea nu sunt replici demne de un lider la un asemenea partid, cum e PSD-ul. Maturizeaza-te odata!!!.
Publicat Duminică, 28 august 2011
+Răspunde
jeana
-3
BAI PONTA , DA PROST MAI ESTI !!!
Publicat Sâmbătă, 27 august 2011
+Răspunde
alina mungiu=ai cu-vintul
+9
unde-i alina mungiu???!!! speackerul societatii academice , a aliantei pt rominia curata, de nu vede alegerile de la neamt, sacosele, furaciunea, coruptia_??? aaaa, nu mai e purtatoarea de drapel portocaliu, nu mai e uscata si curata, nu mai are incredere ca e promotoarea abuzurilor, ilegalitatilor, tycalosiei fara margini, a a prostytutiei intelectuale??aaaaa, e la c.u.r.a de slaqbit postbasescuu??aa, se ascunde de rusine??aaaaaa, e in piata universitatii sa-l cheme la raport cu barca pe uscat???
Publicat Joi, 25 august 2011
+Răspunde
Vasile
+6
Corect. Cea mai buna solutie. Sa fie si alegeri prezidentiale la anul!
Publicat Joi, 25 august 2011
+Răspunde
schumi
-15
ce poza reusita, de pe vremea cand canta :trei culori cunosc pe lume::)....
Publicat Miercuri, 24 august 2011
+Răspunde
tdc
+14
prezidentiale si maine
Publicat Miercuri, 24 august 2011
+Răspunde
un repetent=pinalty v-a
+18
batut.a facut istoria la bucuresty si a ramas repetent. de ce nu spui asta la pedelici.el este un brand, dar senatorul de roman, ioan , desi avocat nu e cunoscut, n-are limbajul si magnetul lui pinalty, n-are gondola cu elena, nu-i ceahlaul cu fruntea-n soare. o tara intreaga stye de pinalty, dar de vicepresedintele senatului,chelaru, nici NEMTENII NU STIU!\ AICI E CHEIA DLE PONTA.un repetent fonfait e mai bramnd decit un senator psd!capabil, competent, modest. mult prea modest.
Publicat Miercuri, 24 august 2011
+Răspunde
Recomandate
Tudose: Suntem cetățeni de mâna a doua?
Publicat acum 12 ore şi 24 minute
Trezorier de bani furați pentru PDL
Publicat acum 21 ore şi 33 minute
Supărarea Germaniei
Publicat acum 15 ore şi 55 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
13 articole/ Actualizat Miercuri, 12 iulie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
29 articole/ Actualizat Marţi, 25 iulie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
137 articole/ Actualizat Joi, 13 iulie 2017
Ion Spânu

Oricît de mare ar fi emoţia în faţa uciderii poliţistului Sorin Vezeteu în gara Suceava de către un dezaxat mintal, aceasta nu trebuie să fie motivul întunecării minţii tuturor.

Ion SpânuPublicat acum 9 ore şi 54 minute