Ponta îşi doreşte un nou guvern PSD-ALDE-UNPR

Victor Ponta speră ca după alegerile parlamentare din toamnă să se formeze un nou guvern PSD-ALDE-UNPR.

Fostul premier mai spune că votul de la alegerile locale va reprezenta „un semnal foarte clar” în acest sens.

„Rezultatul de la locale va însemna un avantaj şi un semnal foarte clar pentru rezultatul de la parlamentare. Eu îmi doresc, şi sper şi cred că e bine pentru România, ca după alegerile parlamentare un guvern PSD-ALDE-UNPR să guverneze din nou România. Şi ca să vă dezamăgesc, sau să anticipez întrebarea, nu cu mine prim-ministru, ci cu un prim-ministru de la PSD, pentru că în PSD sunt destui oameni capabili să fie prim-miniştri”, a afirmat Ponta.

El a explicat că acum românii pot să facă o foarte bună comparaţie între actualul guvern şi cel pe care el l-a condus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.