Ponta: „Ştiţi cum trebuie să îmi spuneţi? Fă, Ponta!”

Premierul Victor Ponta i-a cerut vineri unui localnic al cărui sat a fost lovit de inundații să i se adreseze cu „fă, Ponta”, asigurându-l că astfel face tot ce este necesar pentru ca satele din zonă să nu mai fie inundate.

Ponta a vizitat, vineri, digul din satul Beiu, judeţul Teleorman, afectat în aprilie de inundaţii.

„Ştiţi cum trebuie să îmi spuneţi? Fă, Ponta! Aşa să îmi ziceţi şi facem. Poate de data asta aud bine şi ăia cu camerele”, a spus Victor Ponta ironic. Promițându-le localnicilor că nu vor mai fi inundaţi, Victor Ponta şi Liviu Dragnea le-au făcut totodată cadou o barcă pneumatică.

„După noiembrie venim să facem muzeul bărcii”, a spus în glumă Ponta.

Premierula declarat, vineri, la Alexandria că a adoptat sloganul”fă, Ponta” ca simbol pentru proiectele iniţiate de actualul Guvern, care sunt blocate de „politruci” ca Blaga, Iohannis sau Udrea.

„Politrucul este un termen pe care îmi permit să îl folosesc de la domnul Iohannis. Grupul ăsta de politruci, Blaga, Iohannis, Udrea, ne-au arătat foarte clar ce ştiu ei să facă: ei ştiu să facă scandal, ei ştiu să ne pârască pe la ambasade, să facă plângeri penale. Oamenii au de ales între noi, cei care facem, de aceea am accentuat acest nou slogan de la Teleorman: «fă, Ponta», «fă, Dragnea»! Noi facem lucruri, iar ei strigă, ţipă”, a spus Ponta.

Victor Ponta a fost suprins de camere în aprilie, la o vizită antrerioară la inundații, în timp ce i se adresa ministrului Apelor Doina Pană dintr-o barcă: „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”. Ponta a negat însă că i s-a adresat astfel ministrului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.