Presupuşii criminali ai sirianului găsit mort în bortbagaj, pericol public

Potrivit judecătorilor Tribunalului Bucureşti, lăsarea în libertate a presupuşilor ucigaşi ai sirianului găsit într-un portbagaj ar tulbura ordinea publică şi mediul social, scrie digi24.ro.

În motivarea deciziei de arestare a acestora, judecătorii arată că „există probe că lăsarea în libertate a inculpaţilor tulbură nu numai ordinea juridică, dar, în primul rând, mediul social, ocrotit de valorile sale fundamentale, prin normele dreptului penal şi procesual penal, această tulburare fiind susceptibilă de a se repeta în viitor, din cauza faptului că generează o stare de primejdie pentru raporturile sociale, pentru normala lor desfăşurare şi dezvoltare în interesul societăţii însăşi”.

Soția afaceristului sirian și amantul acesteia, principalii suspecţi în acest caz, au fost arestați preventiv, fiind acuzați de complicitate la crimă, și cercetați pentru omor calificat.

Sirianul a fost dat dispărut la sfârșitul anului trecut. Acesta a fost găsit mort într-o geantă, amplasată în portbagajul mașinii.

Cetățeanul sirian era căsătorit cu românca și avea un copil de nouă ani.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.