Primarul din Oltenița i-a vândut soției o stradă din oraș

Costinel Milescu, primarul oraşului Olteniţa, se pare că este într-un conflict de interese, după ce i-a vândut soției, Paula Milescu, o stradă din muncipiu.

Edilul se apără și spune că a fost cercetat și s-au verificat documentele, în urma cărora s-a stabilit că acțiunea este legală.

Inițiativa primarului a fost semnalată de un fost consilier local, care a precizat că strada a fost scoasă la licitaţie de Primăria Olteniţa şi adjudecată de firma MC SERVICE SRL, societate care este administrată de Paula Milescu, soţia edilului.

Potrivit legii, în cazul în care funcţionarul public îndeplineşte un act ori participă la luarea unei decizii prin care s-a realizat în mod direct sau indirect un folos material pentru sine, soţul său, o rudă ori un afin până la gradul 2 riscă închisoare de la 6 luni la 5 ani şi îi este interzis dreptul de a ocupa o funcţie publică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.