Primele date despre prespusul organizator al atentatului de la Istanbul

La trei zile după triplul atentat sinucigaș de pe aeroportul Atatürk din Istanbul, rămas încă nerevendicat, și după arestarea a 11 cetățeni străini suspectați că fac parte dintr-o celulă a Statului Islamic (SI) având legătură cu atacul, atenția se îndreaptă spre cel presupus a fi organizatorul masacrului, identificat de presa turcă în persoana unui cecen, Ahmed Ciataiev, notează vineri Reuters citată de AGERPRES.

Conform unui oficial turc, atentatorii de pe aeroport proveneau din Rusia, Uzbekistan și Kârgâzstan, însă autoritățile de la Ankara nu au oferit alte detalii despre aceștia. Integral pe AGERPRES

Sursa: AGERPRES

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.