PSD sector 5 o acuză pe Alina Gorghiu că îi plagiază strategia de comunicare

Organizația PSD sector 5 o acuză pe copreședintele PNL Alina Gorghiu că plagiază strategia de comunicare a social-democraților și folosește sloganurile de campanie ale candidatului PSD la Primăria sectorului 5.

„Constatăm cu surprindere că marți, 4 august, în jurul orelor 18,00, doamna Gorghiu și-a adus aminte că a fost trimisă în Parlamentul României de cetățenii sectorului 5 și, lipsită fiind de originalitate, așa cum o cunoaștem, s-a gândit să plagieze strategia de comunicare a organizației PSD sector 5, organizație înființată în urmă cu aproximativ 6 luni de zile. Astfel, pe pagina oficială de Facebook a domniei sale, doamna Gorghiu folosește fără niciun fel de jenă sloganurile de campanie ale candidatului PSD la Primăria sectorului 5. Se pare că „bunul simț”, sintagma folosită de foarte multe ori de PNL, este doar o simplă lozincă de care doamna Gorghiu uzează ocazional pentru a-și induce în eroare electoratul”, se arată într-un comunicat remis miercuri Agerpres de PSD sector 5.

Pentru exemplificare, PSD sector 5 a atașat imaginea unui panou în care apare președintele organizației Cristian Rizea și sloganurile „Un nou început”, „Vino alături de noi ca să facem o reală schimbare în sectorul 5”.

Marți, Alina Gorghiu a scris pe pagina sa de Facebook: „Am fost aleasă deputat într-un colegiu din sectorul 5 și cunosc foarte bine problemele de acolo. Este un sector care are mare nevoie de un nou început, de un stil diferit de a face administrație: fără pomeni electorale, dar cu viziune și cu bună credință”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.