Radu Banciu îi dă încă o palmă Gabrielei Firea

Jurnalistul Radu Banciu a comentat din nou, joi seară, în cadrul emisiunii sale de la B1 TV, atacul Gabrielei Vrânceanu Firea la adresa lui Klaus Iohannis, căruia i-a reproșat că nu are copii.

„Azi (joi – nr.) PNL a luat atitudine împotriva scârbavnicei Gabrielei Firea. A dat-o la întors la faza asta cu copiii. Doamna Firea, e chiar rușinos să ai copii care iau nota 1,2 la bacalaureat, pentru că nu știți ce e aia să te ocupi de un copil, faceți paradă cu lucruri pe care nu le aveți. Acum au sărit chiar și oamenii cuminți ai presei, chiar și Ion Cristoiu. Doamna Firea, vă spune Ion Cristoiu că Victor Ponta o are mică. În condițiile astea nu știu dacă discuțiile astea cu „final fiziologic” vă avantajează pe dumneavoastră de a-i ține microfonul unui escroc (referire la Ponta – nr.), unui oarecare. Noi știm cine sunteți, nu e cazul să interveniți”, a comentat Radu Banciu.

„Mai bine să nu faci niciun copil, decât să faci mulți și proști. Nu vă lăudați cu asta, că bine v-a spus domnul Cristoiu: nici nu s-a răcit fostul dumneavoastră soț, că v-ați și căsătorit”, a mai afirmat jurnalistul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.