Rareș Bogdan, la DNA

Jurnalistul Rareș Bogdan s-a prezentat joi la DNA după apariţia numelui său în dosarul lui Marian Vanghelie, el susținând că a făcut acest lucru de bunăvoie. Rareş Bogdan a ajuns la sediul DNA în jurul orei 15.00.

UPDATE Jurnalistul a ieșit de la DNA după aproximativ două ore, spunând că a fost „a fost o discuție extrem de bună” și că „a lămurit lucrurile”.

„Oamenii au foarte amabili. Am stat de vorbă de la ora 15.30 până acum. A fost o discuție extrem de bună. Am lămurit lucrurile (…) Domnul Ghiță (Sebastian Ghiță – nr.) trebuie să aibă grijă de modul în care devalizează bugetul public (…) În situația în care este Marian Vanghelie, astăzi, nu o să zic ‘să îți fie rusine Marian Vanghelie. Asta e, a folosit numele, el e mai teribilist”, a spus Rareș Bogdan.

Întrebat la intrarea în sediul DNA dacă s-a întâlnit cu Marian Vanghelie şi dacă a discutat despre dosar, acesta a răspuns: „Nu am vorbit niciodată despre aşa ceva. M-am întâlnit cu Marian Vanghelie, ca şi cu mulţi politicieni, dar nu am vorbit despre aşa ceva”.

„Credeți că la Klaus Iohannis s-ar putea duce cineva cu așa ceva?”, a mai afirmat Bogdan la intrarea în sediul DNA.

Întrebat de jurnalişti dacă s-a gândit să îl dea în judecată şi pe Vanghelie, Rareş Bogdan a răspuns: „În ce situaţie e, credeţi că Vanghelie mai trebuie dat în judecată? Nu dau în oameni care au probleme niciodată”.

În schimb acesta a precizat că a dat în judecată postul România TV, care a afirmat că el ar fi luat bani de la Vanghelie.

Jurnalistul și-a anunțat anterior într-o postare pe Facebook prezența la DNA.

„Mă duc de bunăvoie și nesilit de nimeni la DNA să discut civilizat despre afirmația teribilistă, fanfaronardă, de impresionare a auditorilui feminin emoticon smile a lui Marian Vanghelie în ceea ce înseamnă persoana subsemnatului și mai grav a Președintelui României, domnul Klaus Johannis. „Vanghelos” rămâne un tip haios, simpatic, plin de vervă dar care uneori se hazardează. De ce? Habar nu am. Mă bucur că procurorul de caz a decis să stea de vorbă cu mine! Atitudine corectă. Superrrrrr după amiază. Văd Palatul AntiCorupției din interior. În sfârșit! Ne vedem pe Știrbei înainte și după discuția cu Procurorul/Procuroriii și apoi nu uitați, de la 21.00 la „Analiza Săptămânii”-„Jocuri de Putere”. Fiți calmi….. Sunt curios să știu ce naiba vă mai inventa GhitaTv în timpul cât voi sta de vorbă în interiorul „Palatului cu turnulețe”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Potrivit unor surse, nu este exclus însă ca Rareș Bogdan, varianta liberalilor și a lui Klaus Iohannis pentru șefia TVR, să aibă probleme.

Primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie, arestat preventiv, a fost interceptat în timp ce se lăuda cu intervenția într-un dosar. Vanghelie susținea că poate interveni la președintele Klaus Iohannis, prin intermediul realizatorului TV Rareș Bogdan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.