Relatarea unui alt român aflat la locul atentatului terorist

Florin Pepene este un alt român aflat la Nisa în momentul atentatului terorist soldat cu cel puțin 84 de morți. Românul povestit pentru Digi24 cum a trăit momentele de panică.

Acesta a relatat că era pe faleză, la manifestările de Ziua Franţei, că oamenii se plimbau, unii dintre ei cu copii.

„Am văzut un camion cum a intrat pe zona pietonală, în prima fază am crezut că e un accident, apoi a ieşit, iar a intrat. Camionul a mers în zig-zag, a intrat, a ieşit. Eram la 10 metri şi ne uitam cum a intrat pe pietonală. Oamenii nu şi-au dat seama iniţial ce s-a întâmplat, nu te aşteptai să intre din nou pe pietonală. Era acolo şi o zonă de biciclete. Apoi am auzit oameni ţipând, nu ne-am dat seama dacă au fost şi focuri de armă sau nu. Am văzut cum camionul călca oamenii care ţipau. Oamenii fugeau în toate direcţiile. Acel camion era gol, era un camion de marfă, avea viteză foarte mare. Am spus că trebuie neapărat să plecăm, am reuşit să ne îndepărtăm, ne-a fost foarte frică. Ne era frică şi de maşinile care aşteptau la semafor să ne dea prioritate. Suntem, cazaţi la un hotel din apropiere. Nu este deloc confortabil”, a declarat Florin Pepene.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.