Săftoiu: Victor Ponta îşi joacă propria soartă

Invitată la Digi24, Adriana Săftoiu, fost consilier prezidențial, a precizat că premierul Victor Ponta își joacă propria soartă.

Adriana Săftoiu este de părere că pentru a reveni în politică, în eventualitatea unei demisii, actualul prim-ministru trebuie să îndeplinească o singură condiție.

„Premierul își joacă propria soartă, dar și soarta PSD-ului la guvernare. E evident că demisia lui Victor Ponta – la care va trebui să recurgă – e o situație în care fiecare zi în care rămâne în funcție e în defavoarea lui și pentru viitorul lui politic, dar și pentru viitorul României, până la urmă. E evident că după demisie PSD-ul va avea o problemă de formare a majorității parlamentare. Pentru că mie declarația colegului lor de guvernare, domnul Oprea, a părut un pic neclară. A spus că România are nevoie de stabilitate, aici suntem cu toții de acord, dar nu a precizat dacă e vorba de o stabilitate cu Victor Ponta în funcție sau prin plecarea lui Ponta. Cred că în următoarele zile, scena politică va fi destul de agitată”, a declarat Adriana Săftoiu la Digi24.

Despre cum ar putea reveni în politică după o astfel de situație, Adriana Săftoiu spune că există o singură condiție. „Cu o singură condiție poți să revii: dacă într-adevăr se dovedește că acele acuzații care ți s-au adus sunt false. Poți să revii”, a conchis fostul consilier prezidenţial.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.